Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

G. Nevils neizslēdz karjeras beigas pēc šīs sezonas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

G. Nevils neizslēdz karjeras beigas pēc šīs sezonas
Garijs Nevils
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones ''Manchester United'' aizsargs Garijs Nevils atklājis, ka, iespējams, šī sezona kļūs viņam par pēdējo profesionālajā līmenī, jo pagaidām jaunu līguma piedāvājumu no kluba viņš neesot saņēmis.

35 gadus vecais Nevils savainojumu dēļ pēdējo 2-3 sezonu laikā spēlējis neregulāri. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc ''United'' vadība nesteidzas ar jauna līguma piedāvāšanu. Un lielas nepieciešamības pēc tā nav, jo aizsardzības labajā malā ļauj spēlēt jaunajam brazīlietiem Rafaelam da Silvam, kuru nepieciešamības gadījumā var aizstāt Veslijs Brauns vai, piemēram, kāds no daudzpusīgajiem futbolistiem - Džons O'Šei vai Darens Flečers.

Nevils neizslēdz to, ka pēc šīs sezonas viņam var nākties teikt ardievas profesionālajam futbolam, kurā viņš pavadījis dzīves pēdējos 18 gadus: ''Nezinu. Pagaidām par to vēl nedomāju, bet jauns līgums man nav piedāvāts. Šobrīd esmu tādā karjeras posmā, kurā galvenais ir izvairīties no savainojumiem un koncentrēties sezonas pēdējiem mēnešiem. Pēc tam jāizdomā, ko vēlos darīt tālāk un jārunā ar treneri.''

Nevils ir pagājušā gadsimta 90. gadu vidus ''United'' talantu paaudzes pārstāvis, kurā bija tādi labi pazīstami futbolisti kā Deivids Bekhems, Pols Skoulzs, Nikijs Bats, Garija brālis Fils... Nevils ''United'' sastāvā izcīnījis astoņas Premjerlīgas trofejas, divreiz uzvarējis UEFA Čempionu līgā, trīs reizes Anglijas kausa izcīņā, tāpat viņa kontā ir vēl vairākas mazāk nozīmīgas trofejas.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-03-01 19:01, pirms 14 gadiem
Spēlējošā LEĢENDA

  +6 [+] [-]

, 2010-03-01 19:10, pirms 14 gadiem
vismaz nedarīs nekādas muļķības uz rezervistu soliņa...

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 19:12, pirms 14 gadiem
nja, vecā mu paaudze ko pashi sagatavoja lēnām pazuud, bet jauno +- saperk.
Slēpts komentārs: manutdsucks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-01 23:47, pirms 14 gadiem
žēl. vienmēr viņš ir paticis. bet kaut kā pēkšņi sāka gūt traumu pēc traumas..

     [+] [-]

, 2010-03-02 08:54, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka autors pie talantu paaudzes pārstāvjiem nav pieskaitijis Raienu Gigsu

Bet par G.Nevilu runājot, nu traumas ir pamatīgi nomocijušas pēdējos gados. Līdz ar to, tā īsti paļauties uz Gariju nebija iespējams. Bet pat tāds pieredzējis spēlētājs bez daudz maz regulāras spēļu prakses paliek sliktāks. Tas nav pārmetums, bet fakts, jo jebkurš netiekot laukumā spēlēt, nevar tikai ar treniņiem būt gatavs spēlei. Droši vien ka pēc sezonas tiks veiktas pārrunas un pārbaudes pie ārstiem, un ja prognozes būs optimistiskas, gan jau ka piedāvās vēl vienu sezonu pavadīt klubā.