Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klusa transfēru loga pēdējā diena: "Liverpool" iegūst vēl vienu centra aizsargu, Zirkzī pamet "Bayern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klusa transfēru loga pēdējā diena: "Liverpool" iegūst vēl vienu centra aizsargu, Zirkzī pamet "Bayern"
Ozans Kabaks pret Robertu Levandovski. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool”, kurai ir savainoti trīs labākie centra aizsargi, ieguvusi vēl vienu papildinājumu. Tikmēr Jošua Zirkzī pametis Vācijas labāko komandu Minhenes “Bayern” un pārcēlies uz Itāliju.

“Liverpool” uz ilgāku laiku no ierindas izkrituši Virdžils van Deiks, Džo Gomess un Žoels Matips, tāpēc aizsardzības centrā nācies spēlēt centra pussargiem Džordanam Hendersonam un Fabinju. Vakar Jirgena Klopa vadītā komanda panāca vienošanos par “Preston North End” centra aizsarga Bena Deivīsa iegādi, bet šodien īrē no “Schalke” iegūts Ozans Kabaks. Viņš “Liverpool” redzeslokā bija jau vasarā.

Panāktā vienošanās paredz, ka “Liverpool” par aizsarga īrēšanu līdz sezonas beigām samaksās 2,5 miljonus eiro. Tāpat darījumā iekļauta 30 miljonu izpirkuma summa, taču tas nav iestrādāts kā obligāts punkts. Gadījumā, ja “Liverpool” izšķirsies par Kabaka iegādi, tiks parakstīts piecu gadu līgums. Viņam Vācijā jau veiktas medicīniskās pārbaudes.

Darījums bija iespējams, pateicoties faktam, ka Škodrans Mustafi lauza līgumu ar Londonas “Arsenal” un pievienojās “Schalke”. Liverpūle izskatīja vēl vairākus variantus, galvenā uzmanība tika pievērsta Davidam Karmu no “Braga”, tomēr Premjerlīgas čempione nebija gatava maksāt 30 miljonu izpirkumu.

Tikmēr Jošua Zirkzī pievienojies Itālijas vienībai “Parma”. Darījumā iekļauta iespēja pēc sezonas iegādāties futbolistu par 15 miljoniem eiro. Gadījumā, ja “Parma” pieņems šādu lēmumu, bet karjeras turpinājumā pārdos Zirkzī tālāk, tad Minhenes “Bayern” saņems 7,5% no transfēra summas. 19 gadus vecais nīderlandiešu uzbrucējs Bundeslīgā piedalījies 12 spēlēs un guvis četrus vārtus, taču stabilu vietu Čempionu līgas uzvarētājas rotācijā iegūt viņam nav izdevies.

     [+] [-]

, 2021-02-02 10:31, pirms 3 gadiem
nu, turks ir šosezon regulāri spēlējis, taču Šalke baigi daudz ielaidusi - 50 golus...