Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Stoke" nopērk Begoviču

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Stoke" nopērk Begoviču
Asmirs Begovičs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Stoke City" vienojies ar "Portsmouth" par vārtsarga Asmira Begoviča pāreju, tomēr iespējams, ka transfēru perioda pēdējās stundās var notikt arī lielāki darījumi.

"Portsmouth" par 22 gadus veco bosnieti saņems 3,25 miljonus mārciņu. "Stoke" menedžeris Tonijs Pulis stāsta: "Mēs jau labu laiku koncentrējāmies uz Asmira iegūšanu un ticam viņa potenciālam."

Jāpiebilst, ka iepriekš "Stoke", kura pašlaik ieņem 12. vietu Premjerlīgā, mēģināja izīrēt Begoviča nu jau bijušo komandas biedru un sāncensi par vietu vārtos Devidu Džeimsu. Vienā komandā gan abi bija reti, jo bosnietis gandrīz visu laiku kopš 2005. gada, kad pievienojās "Portsmouth", bija izīrēts un kopumā tās sastāvā aizvadīja tikai 11 spēles.

Kas vēl var notikt?

Pēdējās spēlētāju pārejas perioda stundās var notikt arī diezgan lieli darījumi. Jau gandrīz skaidrs, ka "Tottenham" uzbrucējs Robijs Kīns līdz sezonas beigām tiks izīrēts Glāsgovas "Celtic", tomēr oficiāli tas vēl nav apstiprināts.

Tikmēr jau pieminētie "Portsmouth", kā arī" West Ham United", kas šodien nopirka uzbrucēju Beniju Makartiju, esot sazinājušies ar "Paris Saint-Germain" spēlētāju Mateju Kežmanu. Serbs nav Parīzes kluba trenera Antoina Kombouarē favorīts, tāpēc nevar izslēgt šādu notikumu pavērsienu, kas varētu kļūt par vienu no lielākajiem transfēriem šajā periodā.

Izmantotie resursi:
eurosport.com
soccerway.com

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 22:29, pirms 14 gadiem
Da kapec neviens Latviesus neperk.. iznjemot Blackpool

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 22:32, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Da kapec neviens Latviesus neperk.. iznjemot Blackpool
Gan jau pēc Eirokausiem pirks.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 23:02, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Da kapec neviens Latviesus neperk.. iznjemot Blackpool
Begovičs ir ļoti talantīgs vārtsargs, kas sevi labi pierādīja kā Premjerlīgas vārtsarga dublieris pirmā vārtsarga traumas laikā, tāpēc arī ir tur, kur tagad.
PS es saprotu, ka Balkānu valstis var sajaukt, taču Begovičs nav serbs, bet gan bosnietis ar Kanādas pilsonību.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 23:07, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Begovičs ir ļoti talantīgs vārtsargs, kas sevi labi pierādīja kā Premjerlīgas vārtsarga dublieris pirmā vārtsarga traumas laikā, tāpēc arī ir tur, kur tagad.
PS es saprotu, ka Balkānu valstis var sajaukt, taču Begovičs nav serbs, bet gan bosnietis ar Kanādas pilsonību.
Labots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-02 08:28, pirms 14 gadiem
Pompy turpina speeleetaaju izpaardoshanu un celju uz Chempionship naakoshajaa sezonaa..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja