Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Benitezs neizjūt spiedienu

Andrejs Siliņš

Benitezs neizjūt spiedienu
Rafaels Benitezs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs, neskatoties uz pēdējā laika pieticīgajiem rezultātiem, kas liedzis atrasties urnīra tabulas pirmajā četriniekā, saglabā optimismu, atgādinot par notikumiem pirms gada.

"Esmu priecīgs par to, ka esam tur, kur esam - tuvu augšgalam," sacīja spāņu speciālists. "Mums šobrīd ir par astoņiem punktiem vairāk nekā pirms gada šajā laikā. Ja uzveiksim "Chelsea", visi redzēs, ka esam atpakaļ cīņā par titulu."

Lai arī komanda nav zaudējusi jau 15 spēlēs, septiņas no tām noslēgušās arī bez uzvaras - ar neizšķirtu rezultātu. "Katrs punkts ir svarīgs, neskatoties uz to, kas pateikts ārpus laukuma," treneris uzsver šo septiņu spēļu nozīmi, atgādinot arī sevis raidītos izteicienus "Manchester United" galvenā trenera sera Aleksa Fergusona virzienā.

"Cīņa ir ļoti ilga, manai komandai un tās spēlētājiem ir pārliecība par saviem spēkiem, un viņiem ir laba psiholoģiskā noturība. Viņiem jāiet laukumā un jāparāda sava kvalitāte," sacīja treneris.

Izmantotie resursi:
bbc.com