Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Startējis frisbija telpu čempionāts

28.novembrī Valmieras novada sporta namā "Kocēni" tika atklāts Latvijas telpu frisbija regulārais čempionāts. Jau pirmajā sezonas posmā tika pieredzētas ļoti sīvas cīņas starp vadošajām Latvijas komandām.

Čempionātu atklāja mājinieku "ViA Valmiera" spēle ar Ogres "Outlawz". Ogres puiši uzvarēja pārliecinoši ar rezultātu 13:3. Tas lika cerēt uz to, ka šogad arī viņi varētu iesaistīties cīņā par goda pjedestālu.

Dienas centrālajā spēlē tikās čempionāta vadošās komandas - "Ultimate Decision" no Rīgas un "Wild Things" no Salaspils. "Ultimate Decision" alka atriebības par iepriekšējā sezonā piedzīvoto zaudējumu, savukārt "Wild Things" gribēja pierādīt, ka pagājušās sezonas uzvara nav tikai nejaušība. Pateicoties vairākām rīdzinieku kļūdām kā arī pašu salaspiliešu kvalitatīvajai spēlei, "Wild Things" izvirzījās vadībā ar vairāku punktu pārsvaru. Šķiet, ka pat viņi paši ko tādu nebija gaidījuši, tāpēc "Ultimate Decision" paņemtais minūtes pārtraukums spēli atgrieza līdzīgās pozīcijās. Spēle ritēja punkts punktā, tomēr vienmēr vadībā bija "Wild Things". Tikai neilgi pirms spēles beigām rīdziniekiem beidzot izdevās izvirzīties vadībā. Pēc pāris kļūdām abas komandas apmainījās ar gūtiem punktiem, kas ļāva "Ultimate Decision" svinēt vērtīgu uzvaru.

Nākamajā spēlē tikās spēcīgie "Dzīvo Labi" no Ogres ar "ViA Valmiera". Valmieriešu problēmas ar sastāvu, kā arī iekavētais sezonas sākums neļāva izrādīt īpašu pretestību iepriekšēja gada bronzas medaļniekiem, un "Dzīvo Labi" svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 13:4.

Dienas ceturtā spēle atkal solījās būt ļoti spraiga un aizraujoša. Tajā tikās "Outlawz" ar "Ultimate Decision". Spēles sākumā rīdzinieki izvirzījās vairāku punktu vadībā, tomēr ogrēnieši spēja atspēlēties un izlīdzināt spēli. Diemžēl īsais rezervistu soliņš neļāva izrādīt pienācīgu pretestību līdz pat spēles beigām, un "Outlawz" nācās samierināties ar zaudējumu 8:13.

Piektajā spēlē tikās "Wild Things" ar pagājušās sezonas jaunpienācējiem "RTU" no Rīgas. Salaspilieši noteikti gribēja vismaz kaut kādu mierinājumu par iepriekšējā spēlē piedzīvoto zaudējumu, bet "RTU" smagais treniņu darbs gan vasarā, gan uzsākot telpu sezonu solīja sīvu spēli. Tieši tā arī notika. Līdz pirmā puslaika beigām spēle ritēja punkts punktā un izskatījās, ka rīdzinieki bez smagas cīņas neatdos uzvaru saviem daudz pieredzējušākajiem pretiniekiem. Tomēr pēc pārtraukuma "Wild Things" uzkrāja aizvien lielāku pārsvaru, līdz beigās svinēja uzvaru ar 12:7.

Dienas priekšpēdējā spēlē tikās "Ultimate Decision" ar "ViA Valmiera". Rīdzinieki vēlējās nopelnīt divus atlikušos šīs dienas punktus, bet valmieriši vēlējās beidzot sakārtot savu spēli. Iespējams, ka abām komandām iecerētais izdevās – "Ultimate Decision" uzvarēja un godīgi nopelnīja divus punktus regulārā čempionāta ieskaitē, savukārt "ViA Valmiera" spēja gūt trīs punktus spēlē pret ciešo rīdzinieku aizsardzību.

Noslēdzošajā spēlē laukumā gāja "Dzīvo Labi" un "RTU". Arī šīs spēles sākumā "RTU" izrādīja nopietnu pretestību, tomēr šogad ļoti spēcīgi nokomplektētā "Dzīvo Labi" ne uz mirkli neradīja šaubas par to, ka brauks mājās ar divām uzvarām. Spēles rezultāts ne ar ko nepārsteidza – ar 13:6 uzvaru svinēja "Dzīvo Labi".

Latvijas frisbija čempionāts telpās (28. novembris)

SpēleKomandasRezultāts
1.ViA Valmiera - Outlawz3:13
2.Ultimate Decision - Wild Things11:10
3.Dzīvo Labi - ViA Valmiera13:4
4.Outlawz - Ultimate Decision8:13
5.Wild Things - RTU12:7
6.Ultimate Decision - ViA Valmiera13:3
7.Dzīvo Labi - RTU13:6
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-11-29 11:49, pirms 14 gadiem
pampars3 rakstīja: Kas tas par eksotisko zvēru?Līdzīgs motobolam???
Tas, ka aprobežojies ar hokeju, basketbolu, futbolu, nav mana vaina.

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:16, pirms 14 gadiem
NU pamēģini šo sporta veidu, iepatiksies nav grūts, jo ir apvienojums no daudziem sporta veidiem