Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Frisbija līgas pirmajā grupā vadībā "Ultimate Decision"

Frisbija līgas pirmajā grupā vadībā "Ultimate Decision"
Publicitātes foto

Trešajā adventē, 14. decembrī, tika aizvadīts otrais Latvijas Frisbija līgas (LFL) vīriešu divīzijas pirmās grupas posms, kas norisinājās Ventspilī, sporta hallē “Pārventa”. Ar šo sabraukuma tika noslēgtas pirmā apļa spēles un līderpozīcijā ir izvirzījušies “Ultimate Decision” no Rīgas, kuri izcīnījuši visas uzvaras četrās spēlēs. Stabilās pozīcijās ir arī “Salaspils WT” un “Flying Worms” (Ventspils), kuri attiecīgi ierindojas otrajā un trešajā vietā.

Sabraukumā tika aizvadītas piecas spēles, kuras īpaši nozīmīgas bija komandām “Flying Worms” un SoulFly UD” (Rīga), jo rezultāts izšķīra, vai komandas spēs nodrošināt stabilu vietu pirmajā grupā. Lai arī ventspilnieki piedzīvoja vienu zaudējumu pret līderiem “Ultimate Decision” ar rezultātu 6:13, viņi pārliecinoši spēja spēkoties ar pieminētajiem “SoulFly UD”, uzvarot pretiniekus 13:8.

Ar diviem zaudējumiem nācās samierināties progresīvajai ventspilnieku komandai “Probably Some Latvians” (PSL), kuri kopvērtējumā nu ierindojušies ceturtajā vietā. Sevi pierādīt centās arī rīdzinieki “SoulFly UD”, tomēr pretinieku pārākumu nācās atzīt gan “Flying Worms” komandai ar 8:13, gan arī “Salaspils WT” ar 9:13, tādejādi noslēdzot pirmo grupu ar piekto vietu.

Izspēles kārtība paredz, ka pēc otrā posma noslēguma otrajā grupā, notiks pārspēles, kas dos iespēju divām labākajām otrās grupas komandām cīnīties ar divām vājākajām pirmās grupas komandām par iekļūšanu pirmajā grupā un turpmāko cīņu par čempionu titulu. Zināms, ka divas no pārspēļu komandām būs “SoulFly UD” un “PSL”.

Jau šajā svētdienā, 21. decembrī, tikpat izšķirošas spēles norisināsies vīriešu divīzijas otrajai grupai, kā arī otro sabraukumu aizvadīs sieviešu divīzijas komandas. Posms norisināsies Kocēnos, Kocēnu sporta namā no 10:00 līdz 19:00.

Informāciju sagatavoja:
Irbe Tene,
Latvijas Frisbija federācijas valdes locekle