Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" revanšējas "NND/RJTC", sagādājot līderēm pirmo zaudējumu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" revanšējas "NND/RJTC", sagādājot līderēm pirmo zaudējumu
Estere Elbrete (Rubene). Foto: floorball.lv

Šodien savstarpējo maču aizvadīja abas ELVI florbola līgas sievietēm līderes – Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma šosezon zaudējuma rūgtumu vēl neizjutušo Rīgas komandu "NND/RJTC". Uzvaru ar 5:3 izcīnīja kocēnietes, kuru rindās labu spēli aizvadīja vārtsardze Estere Elbrete, kas atvairīja 29 no 32 pretinieču metieniem.

"Rubene" un "NND/RJTC" tikās šīs sezonas atklāšanas spēlē. Mačā, kas notika Rīgā, laukuma saimnieces bija pārliecinoši pārākas – 7:2. Atbildes spēles rezultātu jau 2. minūtē ar precīzu metienu atklāja Kocēnu komandas kapteine Laura Gaugere – 1:0. 6. minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts, jo vārtus guva Rīgas florboliste Klinta Rovīte (1:1). Pēc pirmā perioda ar vienu vārtu pārsvaru vadībā atradās mājinieces, jo Paula Egle bija realizējusi Kocēnu komandas skaitlisko vairākumu (2:1). Otrajā trešdaļā vārtus guva tikai mājinieces – pēc Jolantas Koziņecas un Elīnas Sirmās metieniem rezultāts kļuva 4:1. Pēdējā perioda vidū Elīna Sirmā neizmantoja soda metienu, bet drīz pēc tam rīdzinieces rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Vārtus guva Elīna Dīce un Dārta Derupa. 57. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās kocēniete Danute Tinkuse, praktiski izšķirot šī mača likteni. Kocēnu "Rubene" varēja svinēt ļoti svarīgu uzvaru ar 5:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandā saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 29 no 32 pretinieču metieniem. Pa 2 (1+1) rezultativitātes punktiem viņas komandas biedrenēm Danutei Tinkusei, Laurai Gaugerei un Paulai Eglei. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Dārtu Derupu, kuras kontā viens gols, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Klinta Rovīte. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 11 punktiem kļuva par turnīra tabulas līderi, bet Rīgas "NND/RJTC" joprojām deviņi punkti un šobrīd vicelīderes gods.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-11-20 22:27, pirms 5 mēnešiem
Malacītes!