Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Rubene" revanšējas "NND/RJTC", sagādājot līderēm pirmo zaudējumu

"Rubene" revanšējas "NND/RJTC", sagādājot līderēm pirmo zaudējumu
Estere Elbrete (Rubene). Foto: floorball.lv

Šodien savstarpējo maču aizvadīja abas ELVI florbola līgas sievietēm līderes – Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma šosezon zaudējuma rūgtumu vēl neizjutušo Rīgas komandu "NND/RJTC". Uzvaru ar 5:3 izcīnīja kocēnietes, kuru rindās labu spēli aizvadīja vārtsardze Estere Elbrete, kas atvairīja 29 no 32 pretinieču metieniem.

"Rubene" un "NND/RJTC" tikās šīs sezonas atklāšanas spēlē. Mačā, kas notika Rīgā, laukuma saimnieces bija pārliecinoši pārākas – 7:2. Atbildes spēles rezultātu jau 2. minūtē ar precīzu metienu atklāja Kocēnu komandas kapteine Laura Gaugere – 1:0. 6. minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts, jo vārtus guva Rīgas florboliste Klinta Rovīte (1:1). Pēc pirmā perioda ar vienu vārtu pārsvaru vadībā atradās mājinieces, jo Paula Egle bija realizējusi Kocēnu komandas skaitlisko vairākumu (2:1). Otrajā trešdaļā vārtus guva tikai mājinieces – pēc Jolantas Koziņecas un Elīnas Sirmās metieniem rezultāts kļuva 4:1. Pēdējā perioda vidū Elīna Sirmā neizmantoja soda metienu, bet drīz pēc tam rīdzinieces rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Vārtus guva Elīna Dīce un Dārta Derupa. 57. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās kocēniete Danute Tinkuse, praktiski izšķirot šī mača likteni. Kocēnu "Rubene" varēja svinēt ļoti svarīgu uzvaru ar 5:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandā saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 29 no 32 pretinieču metieniem. Pa 2 (1+1) rezultativitātes punktiem viņas komandas biedrenēm Danutei Tinkusei, Laurai Gaugerei un Paulai Eglei. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Dārtu Derupu, kuras kontā viens gols, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Klinta Rovīte. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 11 punktiem kļuva par turnīra tabulas līderi, bet Rīgas "NND/RJTC" joprojām deviņi punkti un šobrīd vicelīderes gods.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2023-11-20 22:27, pirms pusgada
Malacītes!
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.