Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Šī bija fināla cienīga spēle"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Šī bija fināla cienīga spēle"
"Valmiera/Vinda" komandas treneris Dainis Ābols

"Liels prieks par savu komandu un domāju, ka šī bija fināla cienīga spēle," pēc uzvaras Latvijas Hipolīzings florbola sievietēm Virslīgā sērijā par trešo vietu trešajā spēlē teica "Valmiera/Vinda" komandas treneris Dainis Ābols.

Jau ziņojām, ka "Valmiera/Vinda" florbolistes pirmdienas rītā Vidzemes Olimpiskajā centrā rezultatīvā cīņā pagarinājumā ar rezultātu 8:7 pieveica "Rīgas lauvas/LSPA", tādējādi Latvijas Hipolīzings florbola Virslīgā sērijā par trešo vietu panākot 1:2. Pēc trešā sērijas mača iespaidos par spēli dalījās abu komandu treneri.

"Valmiera/Vinda" komandas treneris Dainis Ābols: "Liels prieks par uzvaru, kad divas spēles ir zaudētas nekas cits neatliek kā iet un cīnīties. Man ir liels prieks par savu komandu un domāju, ka šī bija fināla cienīga spēle. Es kā treneris apzinos, ka Rīgas komanda ir spēcīgāka un pieredzējušākas, tāpēc mums uztraukums ņem virsroku. Patīkami, ka komanda spēlē bez lieliem kritumiem. Ceru, ka nākamā spēle nebūs sērijas pēdējā spēle."

"Rīgas lauvas/LSPA" komandas galvenais treneris Jurijs Fedulovs: "Pēc divām uzvarām nedaudz atslābinājāmies, savukārt pretiniecēm bija lielāka motivācija cīnīties. Nespējām realizēt daudz labu momentu, tāpat pieļāvām vairākas kļūdas aizsardzībā. Spējām atspēlēties no 1:3 un 4:7, spēles pēdējā minūtē traumu guva mūsu komandas kapteini – tas, ka traumu tieši spēlē par trešo vietu gūst mūsu komandas kapteine notiek jau trešo gadu pēc kārtas – acīmredzot kāds slikts lāsts. Pagarinājumā neveiksmīgi nospēlēja mūsu vārtsardze un uzvaru svinēja Valmieras komanda."

  +2 [+] [-]

, 2009-04-13 23:18, pirms 15 gadiem
yeah.. turās Vinda..

     [+] [-]

, 2009-04-13 23:27, pirms 15 gadiem
Malači, apsveicu!