Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

"Bulta/Limbaži" piedzīvo divus zaudējumus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Bulta/Limbaži" piedzīvo divus zaudējumus
"Alusvēderi"
Foto: www.floorball.lv

Vakar Kocēnos notika kārtējās Latvijas Florbola čempionāta veterānu līgas spēles. Negaidīti noslēgušās spēles ar komandas "Bulta/Limbaži" piedalīšanos – limbažnieki, kuri līdz šim bija izcīnījuši tikai uzvaras (14), šoreiz divos no trim mačiem piedzīvoja zaudējumus – 1:4 pret "Alusvēderiem" un 2:9 pret "Ekskurzemi".

Komandai "Bulta/Limbaži" šoreiz bija izteiktas problēmas ar sastāvu. Ja pirmajā spēlē limbažniekiem vēl varēja palīdzēt uzbrucējs Artis Malkavs un vārtsargs Ronalds Bērziņš, tad turpinājumā viņi palika tikai septiņu spēlētāju sastāvā un vietu vārtos bija spiesti uzticēt laukuma spēlētājam Romanam Demidovam (pēdējā spēlē). Līdz ar to maču pret "Rubeni" "Bulta/Limbaži" uzvarēja ar 3:1, bet "Alusvēderiem" un "Ekskurzemei" zaudēja.

Interesanti, ka Kocēnu sabraukumā visas uzvaras izcīnīt neizdevās nevienai komandai. Visvairāk punktu ieguva komanda "Alusvēderi", kas ar 6:2 uzvarēja "Silarozes-Aizkraukle", ar 4:1 - "Bulta/Limbaži", ar 3:2 - "Rubeni", bet ar 0:4 piekāpās "Ekskurzemei". Toties "Ekskurzeme" piekāpās gan "Rubenei" (3:6), gan "Silarozes-Aizkraukle" (2:6).

Pārējās veterānu līgas komandas ("Cielaviņu armija", "Smilšukastes", FK "Taizels", "Lino.lv", FK "Valka" un "Ķekavas Bulldogs") savas spēles aizvadīs šodien Inčukalnā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...