Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Bulta/Limbaži" piedzīvo divus zaudējumus

"Bulta/Limbaži" piedzīvo divus zaudējumus
"Alusvēderi"
Foto: www.floorball.lv

Vakar Kocēnos notika kārtējās Latvijas Florbola čempionāta veterānu līgas spēles. Negaidīti noslēgušās spēles ar komandas "Bulta/Limbaži" piedalīšanos – limbažnieki, kuri līdz šim bija izcīnījuši tikai uzvaras (14), šoreiz divos no trim mačiem piedzīvoja zaudējumus – 1:4 pret "Alusvēderiem" un 2:9 pret "Ekskurzemi".

Komandai "Bulta/Limbaži" šoreiz bija izteiktas problēmas ar sastāvu. Ja pirmajā spēlē limbažniekiem vēl varēja palīdzēt uzbrucējs Artis Malkavs un vārtsargs Ronalds Bērziņš, tad turpinājumā viņi palika tikai septiņu spēlētāju sastāvā un vietu vārtos bija spiesti uzticēt laukuma spēlētājam Romanam Demidovam (pēdējā spēlē). Līdz ar to maču pret "Rubeni" "Bulta/Limbaži" uzvarēja ar 3:1, bet "Alusvēderiem" un "Ekskurzemei" zaudēja.

Interesanti, ka Kocēnu sabraukumā visas uzvaras izcīnīt neizdevās nevienai komandai. Visvairāk punktu ieguva komanda "Alusvēderi", kas ar 6:2 uzvarēja "Silarozes-Aizkraukle", ar 4:1 - "Bulta/Limbaži", ar 3:2 - "Rubeni", bet ar 0:4 piekāpās "Ekskurzemei". Toties "Ekskurzeme" piekāpās gan "Rubenei" (3:6), gan "Silarozes-Aizkraukle" (2:6).

Pārējās veterānu līgas komandas ("Cielaviņu armija", "Smilšukastes", FK "Taizels", "Lino.lv", FK "Valka" un "Ķekavas Bulldogs") savas spēles aizvadīs šodien Inčukalnā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Bauskas" veterāni, foto: SportsBauska

Bauskas veterāni piedzīvo zaudējumu, taču saglabā pozīcijas

Latvijas florbola čempionātā veterāniem 45+ kategorijā kārtējais sabraukuma posms norisinājās Kocēnu sporta namā. Ne tas veiksmīgākais posms padevās abām tabulas vadošajām komandām.
Mārtiņa Maķevica (#6) rezultativitāte lielā mērā sekmēja "Talsu" trīs uzvaras savā mājas posmā, foto: Floorball.lv
1

"Talsu" veterāni savās mājās nostiprina pozīcijas

Kārtējais sabraukuma posms aizvadīts Latvijas florbola čempionātā veterāniem 35+ kategorijā. Tiekot pie divām uzvarām, tabulas galvgalī nostiprinājušies "Talsi".
Ēriks Akulovs (no kreisās)
3

"Lielvārde" neierodas uz sabraukumu, Akulovs kļūst par veterānu līgas visrezultatīvāko

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās kārtējais sabraukuma posms Latvijas čempionātā florbolā veterāniem. Labākās sekmes demonstrēja Kocēnu un Talsu vienības, bet "Lekrings Sr." spēlētājs Ēriks Akulovs pakāpās uz pirmo vietu līgas visu laiku rezultatīvāko sarakstā.