Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Reinsonam pirmie vārti Dānijā kopumā leģionāriem neveiksmīgā dienā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Reinsonam pirmie vārti Dānijā kopumā leģionāriem neveiksmīgā dienā
Evelīnas Garbares klubs turpina pārliecinoši
Foto: wizards-bebu.ch

Dānijas florbola čempionātā ar pirmo vārtu guvumu atzīmējies Rolands Reinsons, komandai gan ciešot neveiksmes. Zaudējumus piedzīvoja arī visi mūsu "holandieši", tāpat kā Kristaps Vaičis un Jakobs Karlsons, pie panākuma tiekot vien Šveices čempionāta līderēm ar Evelīnu Garbari sastāvā. Ar atzīstamu rezultativitāti Korejā atkal izcēlies Mārtiņš Beķeris.

Bez stresa nākusi uzvara
Šveices NLA līgā sievietēm pie skaitliski nerezultatīvas, taču gana pārliecinošas uzvaras ticis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdorf", kas savā laukumā ar 4:1 (3:0, 1:0, 0:1) apspēlēja čempionāta pastarītes "Aergera Giffers", kurām šosezon tikai viena izcīnīta uzvara, kamēr "burves" turnīra tabulā joprojām atrodas līderpozīcijas. Garbare šajā mačā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Ar vieniem gūtiem vārtiem izrādās par maz
Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā zaudējumu piedzīvojis Jakoba Karlsona pārstāvētais "Kumla IBK", kas savā laukumā guva tikai vienus vārtus un ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās "Arvika IBF" florbolistiem. Latviešu izcelsmes florbolists šajā mačā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Turnīra tabulā "Kumla IBK" saglabā 11.vietu, taču nu jau par pieciem punktiem atpaliek no devītās vietas, kas ļautu saglabāt vietu līgā.

Mača izskaņā Vaiča klubs zaudē kādreizējai Kostuseva vienībai
Šveices NLB līgā zaudējumu gandrīz uzvarētā spēlē piedzīvojis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Ad Astra Sarnen", kas spēles lielāko daļu atradās vadībā pret "Unihockey Langenthal Aarwangen", taču cīņas izskaņa tika aizvadīta neveiksmīgi, kas noveda pie 6:8 (3:1, 1:2, 2:5) zaudējuma. Vēl 11 minūtes pirms cīņas beigām "Ad Astra Sarnen" bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču mājinieki atspēlējās, trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva septītos vārtus un pēdējās sekundēs guva arī astotos vārtus. Vaičis palika bez rezultativitātes punktiem.

Kraujai neveiksme, Sebrim un Gailītim sagrāves
Nīderlandes sieviešu florbola čempionātā neveiksmi piedzīvojis Lienes Kraujas pārstāvētais "HSK Agents", kas ar rezultātu 1:6 (0:2, 1:2, 0:3) savā laukumā piedzīvoja neveiksmi pret "UFC Utrecht" florbolistēm. Latvijas izlases kandidāte šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, mača ieskaņā nopelnot divu minūšu noraidījumu, kuru konkurentes neprata realizēt. Sešās aizvadītajās spēlēs "HSK Agents" nopelnījušas četrus punktus, esot piektajā vietā sešu komandu konkurencē.

Vīriešu konkurencē tikmēr apkaunojošu sagrāvi piedzīvojis Helvija Sebra pārstāvētais "Blue Falcons", savā laukumā ar 1:22 (0:4, 1:8, 0:10) kapitulējot bijušajam Kristapa Bērtiņa pārstāvētajam "UFC Utrecht". Sebris ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet Miks Ozols joprojām nav piedzīvojis debiju Nīderlandes čempionātā.

Vēl vienā cīņā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Gatis Gailītis, kura pārstāvētā "FC Breda" uz izbraukuma maču pret "UC Face Off" bija devušies vien septiņu spēlētāju sastāvā, tādējādi nespējot izglābties no smagas 5:27 (1:10, 2:9, 2:8) sagrāves. Komandai šī bija sestā neveiksme tikpat spēlēs, kas neļauj izvairīties no pēdējās pozīcijas. Gailītis piedalījies visās spēlēs, savācot 7 (3+4) rezultativitātes punktus.

Reinsons gūst komandas vienīgos vārtus
Dānijas 2.divīzijā ceturto zaudējumu piecās aizvadītajās spēlēs piedzīvojis Rolanda Reinsona pārstāvētais "Skanderborg Kill-2", kas savā laukumā ar 1:5 (0:1, 0:1, 1:3) piedzīvoja neveiksmi pret "Arnes Corner Aarhus". Zaudētājiem vienīgos vārtus guva latviešu florbolists, kuram šī bija otrā spēle komandas sastāvā un pirmais rezultativitātes punkts. Šajā nedēļas nogalē abas komandas tiksies atkārtoti.

Beķerim sasniegts ceturtdaļfināls Korejā
Latviešu florbolists Mārtiņš Beķeris aizvadījis savu otro turnīru eksotiskajā Korejā, piedaloties "Korean Floorball championship 16" turnīrā uz nestandarta izmēra laukumiem. Turnīra pirmajā dienā vispirms izcīnīta uzvara ar 3:2, latvietim asistējot uzvaras vārtu guvumā, kā arī 2:4 zaudējums cīņā, kurā Beķeris ar vienu vārtu guvumu tika atzīts par labāko savā komandā. Otrajā dienā tika pabeigts apakšgrupu turnīrs ar rezultatīvu 5:5 neizšķirtu (Beķerim 0+1), ar ko pietika, lai kvalificētos ceturtdaļfinālam. Tajā pret konkurentiem divreiz izdevās izvirzīties vadībā, tomēr spēle tika zaudēta ar 2:5, abus vārtus gūstot latvietim. Ar to arī cīņa par titulu tika noslēgta.