Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā
"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.

Mājinieki iesāka spēli pārliecinoši, droši kontrolējot bumbiņu un notikumu gaitu laukumā. Turklāt astotajā spēles minūtē pēc lieliska Mihala Dudoviča metiena izvirzījās vadībā. Neilgi pirms pārtraukuma Maks Valgrēns spēja dubultot “Wiler” pārsvaru, panākot 2:0. Tomēr ātrā pretuzbrukumā pie vārtu guvuma spēja tikt arī viesi, uzbrukumu ar rezultatīvu metienu noslēdzot Mateo Šteineram. Otrajā spēles periodā aktīvāki jau bija viesu spēlētāji, lai gan vārtu gūšanas iespējas netrūka abām komandām. Mājiniekiem no labām pozīcijām netrāpīja Dudovičs un Denijs Kanzigs, taču arī viņu vārtsargs Fluri varēja būt pateicīgs, kad bumbiņa trāpīja pa vārtu pārliktni. Vienu no iespējām tomēr viesiem izdevās pārvērst vārtu guvumā, kad 38. minūtē Janis Laubers izlīdzināja rezultātu – 2:2.

Noslēdzošajā periodā mājinieki centās atgūt spēles kontroli, taču “Tigers” laiku pa laikam atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem. Pie vārtu guvumiem gan komandām neizdevās tikt, tādējādi uzvarētāju vajadzēja noskaidrot papildlaikā. Tajā pirmā labā iespēja bija Lauberam, taču viņš nespēja likt punktu mačam. Drīz pēc tam Kanzigs to spēja paveikt un titulētākā komanda uzvarēja ar 3:2, iekļūstot pusfinālā, kur tiksies ar “Thurgau”, kamēr otru pāri veidos “Zug United” un “Grasshopper”.

Šveices Lidl Unihockey Premjerlīga

1/4 finālu spēles:

Komandas1.spēle2.spēle3.spēle4.spēle5.spēle6.spēle7. spēleSērijā
HC Rychenberg Winterthur – Floorball Thurgau6:116:46:114:54:5 (OT)XX1:4
SV Wiler-Ersigen – Tigers Langnau8:55:26:87:27:8 (OT)4:33:2 (OT)4:3
Zug United – UHC Alligator Malans4:33:56:59:21:35:4X4:2
Grasshopper Club Zurich – Floorball Koniz Bern4:32:510:45:66:5(OT)6:5X4:2