Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam mīnus seši lietderība, Raitumam sezona beigusies

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam mīnus seši lietderība, Raitumam sezona beigusies
Morics Krūmiņš
Foto: Salibandyliiga

Vāju spēli Somijas Elites līgā aizvadījis Morics Krūmiņš, kurš spēli pabeidza ar katastrofālu lietderības koeficientu. Viņa komanda arī nonākusi vienas neveiksmes attālumā no sezonas beigām. Tikmēr Artim Raitumam sezona jau ir noslēgusies. Norvēģijas kausa pusfinālā pirmās spēles zaudējušas gan Līgas Garklāvas, gan Diānas Isjominas pārstāvētās komandas.

Krūmiņam mīnus seši lietderība sagrāvē
Somijas florbola Elites līgā pamatīgu sagrāvi ceturtajā ceturtdaļfināla spēlē piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas savā laukumā ar 5:14 (2:3, 0:4, 3:7) kapitulēja spēcīgajam "EraViikingit", tādējādi sērijā līdz kādas komandas četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1:3, kaut arī svinēja uzvaru pirmajā sērijas spēlē. Vājš mačs arī cēsniekam Krūmiņam, kurš bija atvirzīts uz savas komandas trešo maiņu. Pie rezultativitātes punktiem Krūmiņam neizdevās tikt, bet spēli viņš noslēdza ar katastrofālu lietderības koeficientu – mīnus 6.

Raitumam ceturtdaļfināls beidzas pēc četrām spēlēm
Citā pārī Somijas Elites līgas ceturtdaļfinālā jau pēc četrām spēlēm sezona noslēdzās Arta Raituma pārstāvētajam Turku TPS, kas priekšsacīkstēs pierādīja sevi kā komandu, kas varētu cīnīties par medaļām, taču mačos pret "Happee" veiksme nestāvēja viņiem klāt, pirmo spēli zaudējot pēcspēles metienu sērijā (6:7), otrajā piekāpjoties ar 5:6, bet trešajā zaudējot papildlaikā ar 4:5. Ceturtajā spēlē Raitums spēlēja savas komandas trešajā maiņā, bet komanda cieta neveiksmi ar 6:10 (1:2, 3:5, 2:3). Raitums palika bez rezultativitātes punktiem, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Isjominai un Garklāvai neveiksmes pirmajos pusfinālos
Norvēģijas kausa pusfinālos zaudējumus piedzīvojuši gan Diānas Isjominas un Līgas Garklāva pārstāvētās komandas. Garklāva, kura grupu turnīrā katrā no spēlēm izcēlās ar rezultatīvu piespēli, pirmajā pusfināla cīņā pret "Tunet" palika sausā, bet komanda piedzīvoja zaudējumu ar 4:5 (1:3, 1:1, 2:1). Isjomina līdzšinējās kausa spēlēs savākusi 9 (7+2) punktus, esot turnīra otrā rezultatīvākā spēlētāja.

Savukārt Diānas Isjominas rēķinā kārtējie vārti, taču viņas pārstāvētā "Sveiva" pirmajā pusfināla spēlē viesos ar 5:6 (4:1, 1:3, 0:2) nācās atzīt "Sagene" pārākumu, lai gan pirmajā trešdaļā izdevās pārliecinoši iekrāt solīdu pārsvaru, ar kuru gan pietrūka, lai tiktu pie panākuma pirmajā mačā.