Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

"Mullsjo AIS" vēlreiz pārāki papildlaikā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Mullsjo AIS" vēlreiz pārāki papildlaikā
Andis Blinds
Foto: mullsjoais.se

Zviedrijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā Anda Blinda pārstāvētais "Mullsjo AIS" izvirzījušies vadībā ar 2:1, pateicoties 5:4 uzvarai papildlaikā trešajā mačā pār "Linkoping IBK". Blinds spēli vēroja no rezervistu soliņa.

Ceturtdaļfināla sēriju līdz kādas komandas četrām uzvarām "Mullsjo AIS" pret pērnā gada finālistiem sāka ar 3:5 zaudējumu savā laukumā, bet pēc pāris dienām viesos izdevās izcīnīt uzvaru papildlaikā ar rezultātu 6:5. Arī sērijas trešajā spēlē ar 60 minūtēm izrādījās par maz, lai noskaidrotu uzvarētāju.

Vairāk kā 1300 līdzjutēju klātbūtnē "Mullsjo AIS" pirmās trešdaļas izskaņā izvirzījās vadībā ar divu vārtu pārsvaru, kad izcēlās bijušais Jāņa Jansona komandas biedrs Īsaks Rosens un Pelle Tareniuss. Uzreiz pēc pārtraukuma Davids Gileks guva arī trešos vārtus, taču līdz mača 55.minūtei viesi bija jau paspējuši izlīdzināt rezultātu. Mača 56.minūtē Rosens ar otrajiem vārtiem šajā mačā atjaunoja vadību mājinieku komandai, taču pāris minūtes vēlāk viesi rezultātu līdzsvaroja. Sekoja papildlaiks, kura sestajā minūtē Arvids Vibrings Lindkvists guva uzvaras vārtus "Mullsjo AIS" komandas labā – 5:4 (2:0, 1:1, 1:3, 1:0), tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar 2:1.

Andis Blinds arī šajā spēlē palika rezervē, bet viņa komandas biedrs Benjamins Lofdāls tika galā ar 30 no 34 pretinieku metieniem. Sērijas ceturtā spēle 24. Martā norisināsies Linčepingā, bet dienu vēlāk komandas atkal spēlēs "Mullsjo AIS" mājvietā.

Tikmēr pusfinālā jau paspējuši iekļūt "Vaxjo IBK" florbolisti, kas četrās spēlēs pēc kārtas tika galā ar slaveno "Pixbo Wallenstam IBK" – 2:1, 7:5, 9:3 un 5:3.