Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjominai hat-trick, rezultatīvi Bitmanis, Ozoliņš un Biteniece, Višņevska pārliecinoša vārtos

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjominai hat-trick, rezultatīvi Bitmanis, Ozoliņš un Biteniece, Višņevska pārliecinoša vārtos
Diāna Isjomina

Norvēģijas sieviešu Elites līgā ar trim vārtu guvumiem atzīmējusies Diāna Isjomina. Zviedrijā rezultatīvi nospēlējis Toms Bitmanis, pirmos vārtus guvusi Zane Biteniece, bet vārtos pārliecinoši darbojusies Lauma Višņevska. Somijas zemākajās līgās rezultatīvi spēlējis Klāvs Ozoliņš, bet Ģirts Ozols divus vārtus guvis Vācijas reģionālajā līgā.

Isjominai hat-trick
Pēc ilgāka pārtraukuma cīņu Norvēģijas spēcīgākajā līgā aizvadījis Diānas Isjominas pārstāvētais "Sveiva" klubs, kas savā laukumā ar 15:1 (3:0, 5:0, 7:1) saplosīja pēdējā vietā esošo BMIL, ar 15 punktiem pārņemot līderpozīcijas turnīra tabulā no Līgas Garklāvas pārstāvētā "Grei". Sekmīga cīņa padevusies arī Diānai, kura atzīmējusies ar trim vārtu guvumiem.

"Jets" divas trešdaļas cīnās pret vieniem no līderiem
Šveices spēcīgākajā vīriešu florbola līgā vēl vienu neveiksmi piedzīvojis Jāņa Rajecka pārstāvētis "Kloten Bulach Jets", kas viesos ar 3:5 (1:0, 2:2, 0:3) piekāpās turnīra tabulas vienai no vadošajām komandām "HC Rychenberg Winterthur". Spēles vidū cēsnieka pārstāvētā komanda atradās vadībā ar 2:0, pēc diviem periodiem bija neizšķirts, bet mača pēdējās 12 minūtēs tika zaudēti trīs vārti un visa spēle. Līdz ar to pēc 12 spēļu kārtām "Kloten Bulach Jets" joprojām saglabā devīto vietu turnīra tabulā, taču no labāko astotnieka vienību šķir nu jau seši punkti jeb divu uzvaru tiesa.

Garbares klubs mokās pret pastarīšiem
Uzvaru smagā cīņā papildlaikā izcīnījis Šveices NLA līgas pašlaik labākais klubs, Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdof", kas viesos tikās ar tabulas lejasgala komandu "UH Red Lions Frauenfeld". Cīņas lielāko daļu latvietes pārstāvētā komanda atradās iedzinējos, taču spēles izskaņā pārņēma vadību. Pamatlaika pašā izskaņā "lauvas" rezultātu izlīdzināja, bet papildlaikā uzvaru ar 6:5 (1:2, 3:2, 1:1, 1:0) tomēr izcīnīja "burves", saglabājot līderpozīcijas turnīra tabulā. Garbare ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Blumbaham neveiksme svarīgā cīņā
Svarīgu spēli par vietas saglabāšanu Somijas Elites divīzijā aizvadījis Andra Blumbaha pārstāvētais "Steelers", kas viesos ar 3:4 (1:2, 0:1, 2:1) spraigā mačā zaudēja "LASB" komandai, kuri arī cīnās par izdzīvošanu. Talsu florbola audzēknis tradicionāli spēlēja savas komandas trešajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neatzīmējoties.

Bitmanim vārti un piespēle 1.divīzijā
Zviedrijas florbola čempionāta 1.divīzijā ar vārtu guvumu, rezultatīvu piespēli un divu minūšu noraidījumu atzīmējies Toms Bitmanis, kura pārstāvētais "IBK Sundsvall" viesos ar rezultātu 8:12 (0:2, 3:6, 5:4) piekāpās "Ersboda SK" komandai. Latvijas izlases uzbrucējs ar vārtu guvumu izcēlās spēles otrās trešdaļas vidū, tobrīd rezultātu sadeldējot līdz 1:5. Trešā perioda ievadā latvietim arī rezultatīva piespēle, kad komandas biedrs panāca 4:8. Mača izskaņā viņam arī divu minūšu noraidījums, kura laikā konkurenti guva pēdējos vārtus spēlē. Ar septiņiem punktiem "IBK Sundsvall" pirmo čempionāta apli noslēgusi desmitajā vietā 12 komandu konkurencē. Bitmanis piedalījies astoņās spēlēs, tiekot pie 18 (8+10) rezultativitātes punktiem un sešām soda minūtēm.

Višņevskai graujoša uzvara
Pārliecinošu panākumu Zviedrijas 1.divīzijā izcīnījis Laumas Višņevskas pārstāvētais "Sundsvalls IBF", kas viesos ar rezultātu 9:1 (1:1, 4:0, 4:0) sagrāva turnīra pastarītes "Notvikens IK", izcīnot šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru. Latvijas izlases vārtsardze tika galā ar 28 no 29 pretinieču metieniem. Pēc izcīnītā panākuma "Sundsvalls IBF" kontā ir 14 punkti, kas neļauj tikt augstāk par sesto vietu, jo piektās pozīcijas īpašnieces iekrājušas par punktu vairāk.

Vaičim pārliecinoša uzvara
Uz ceturto vietu Šveices NLB līgas turnīra tabulā pakāpies Kristapa Vaiča pārstāvētais "Ad Astra Sarnen", kas kārtējā cīņā savā laukumā ar rezultātu 7:2 (1:0, 4:1, 2:1) pieveica pēdējā vietā esošo "Olten Zofingen" komandu. Latviešu florbolists ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet komanda pēc šī panākuma ar 18 punktiem pakāpusies jau uz ceturto vietu turnīra tabulā, turpinot cīņu par tikšanu valsts spēcīgākajā līgā. Līderu trio gan ir vismaz divu uzvaras tiesu attālumā.

Kirmužam desmit no desmit...
... diemžēl zaudējumi. Norvēģijas Elites līgā jau desmito neveiksmi šosezon piedzīvojis Toma Kirmuža pārstāvētais "Harstad IBK", kas viesos ar 4:8 (0:4, 3:1, 1:3) piekāpās "Sandnes" komandai. Pirmajā aplī latvieša pārstāvētajai komandai priekšā vēl viena iespēja tikt pie panākuma, jo līdzšinējos mačos zaudēts ar kopējo vārtu attiecību 38:98. Pēdējā mačā latvietim viena rezultatīva piespēle, bet sezonā kopumā astoņās aizvadītajās spēlēs viņam 11 (7+4) rezultativitātes punkti.

Hartmaņa klubs turpina pārliecinoši
Septīto uzvaru šīs sezonas astoņās spēlēs Somijas 2.divīzijā izcīnījis Emīla Hartmaņa pārstāvētais PSS, kas viesos ar rezultātu 6:5 (3:1, 1:2, 2:2) pieveica "HYUS" komandu. Talsu florbola audzēknis spēlēja savas komandas trešajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netiekot. Komanda astoņās spēlēs izcīnījusi 14 punktus, kas ir tikpat cik divām labākajām vienībām līgā, bet, ņemot vērā papildrādītājus, latvieša pārstāvētā komanda pašlaik atrodas zem svītras, kas ļautu cīnīties par vietu 1.divīzijā.

Ozoliņam divas rezultatīvas piespēles Somijas 3.divīzijā
Talantīgais latviešu florbolists Klāvs Ozoliņš, lai iegūtu spēļu praksi, aizvadījis maču Somijas 3.divīzijā "Classic-2" komandas sastāvā, spēlējot komandas pirmajā maiņā. Mačs latvietim padevās sekmīgs, jo izdevās izdarīt divas rezultatīvas piespēles un viņa pārstāvētā komanda viesos ar 6:4 (5:1, 0:0, 1:3) pieveica "EPa" komandu, sarūpējot sāncenšiem pirmo zaudējumu šajā sezonā. "Classic-2" sešās spēlēs izcīnījuši astoņus punktus, atrodoties ceturtajā vietā, tikai par punktu atpaliekot no līderkomandas. Ozoliņš piedalījies četros mačos, tiekot pie 3 (1+2) rezultativitātes punktiem.

Biteniecei pirmie vārti Zviedrijā
Zviedrijas junioru līgā ar pirmo vārtu guvumu izcēlusies Zane Biteniece, kuras pārstāvētais "IBK Lund F01" savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) piekāpās turnīra tabulas līdervienībai "Astorp/Kvidinge IBS" florbolistēm. Latviešu florboliste ar vārtu guvumu izcēlās trešās trešdaļas vidū, rezultāta starpību sadeldējot līdz 1:2. Tiesa, uzreiz pretinieces atjaunoja divu vārtu pārsvaru, novadot maču līdz uzvarošām beigām.

Ozolam divi vārti pret Jurjāna klubu
Vācijas reģionālajā līgā ar diviem vārtu guvumiem izcēlies Ģirts Ozols, kura pārstāvētais "TSV Calw Lions" savā laukumā ar 3:9 (2:3, 1:5, 0:1) piedzīvoja neveiksmi pret Kārļa Jurjāna pārstāvēto "Sportvg Feuerbach". Latviešu duelis gan nenotika, jo Jurjāns šajā cīņā nepiedalījās. Jurjāna komanda trijās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, ieņemot otro vietu turnīra tabulā, kamēr "lauvas" zaudējušas visās trijās spēlēs, esot pēdējā vietā.

Raivim Reinsonam divi ielaisti vārti un zaudējums
Dānijas 2.līgā zaudējumu piedzīvojis Raivja Reinsona pārstāvētais "AFK-2", kas viesos ar 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) piekāpās sava reģiona līdervienībai Šunds Seahawks FC 2", kuriem tā bija piektā uzvara sešās spēlēs. Latvieša pārstāvētajai komandai piecos mačos izdevies savākt septiņus punktus, kas dod otro vietu reģionā.

     [+] [-]

, 2016-11-22 02:08, pirms 7 gadiem
KUR PAR LIELBRITĀNIJU?