Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš apspēlē Mētru, "Harstad" ielaiž 21 vārtus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Somijas Elites florbola līgas turnīrā pie panākuma ticis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP', kas tika galā ar Ulvi Mētru un "Steelers". Latviešu florbolisti ar rezultativitāti neizcēlās ne šajā mačā, ne citos, kur smagus zaudējumus piedzīvoja gan Jānis Ragovskis, gan Lauris Alvis Stiprais, gan mūsu norvēģu "kvartets".

Ragovskim bezcerīgs zaudējums pret līderiem
Otro smago zaudējumu pēc kārtas Somijas spēcīgākajā līgā piedzīvojis Jāņa Ragovska pārstāvētais LaSB. Iepriekšējā kārtā ar 0:10 viesos tika zaudēts Turku TPS, bet šoreiz savā laukumā ar 2:15 (1:9, 1:4, 0:2) nācās piekāpties pēdējo gadu nemainīgajiem Somijas florbola čempioniem "SC Classic". Latviešu spēlētājs darbojās savas komandas pirmajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties, tiekot pie divām soda minūtēm un ļoti vāja (-7) lietderības koeficienta.

Krūmiņa klubam uzvara pār Mētras vienību
Savā starpā sacentās divi Somijas spēcīgākās līgas klubi ar latviešu florbolistu klātbūtni sastāvā. Tā, otro uzvaru pēc kārtas izdevies izcīnīt Morica Krūmiņa pārstāvētajam "Nokian KrP", kas viesos ar 10:3 (2:2, 6:1, 2:0) pieveica Ulvja Mētras pārstāvēto "Steelers", kuriem tā bija piektā neveiksme pēc kārtas. Krūmiņš spēlēja komandas trešajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netiekot, taču atkal spēli noslēdzot ar negatīvu (-2) lietderību. Mētra, aizvadot savu otro cīņu šajā līmenī, darbojās ceturtajā maiņā, arī paliekot bez punktiem un maču beidzot ar negatīvu (-1) lietderību.

"Harstad" ielaiž 21 vārtus, latvieši pelna noraidījumus
Ļoti neveiksmīgu spēli Norvēģijas spēcīgākajā līgā aizvadījis "Harstad" ar četriem latviešu florbolistiem sastāvā, viesos ar 0:21 (0:7, 0:7, 0:7) kapitulējot spēcīgajam "Slevik". Turnīra tabulā "Slevik" ar sešām uzvarām septiņās spēlēs ieņem otro pozīciju, kamēr "Harstad" iekrājuši piecus punktus, pašlaik ieņemot devīto pozīciju, par punktu atpaliekot no kārotā astotnieka. Pēdējā mačā Toms Kirmužs, Roberts Līviņš un Toms Niedre nopelnīja pa divām soda minūtēm, bet Linards Ščegoļevs spēles protokolā neatzīmējās.

Stiprajam septītais zaudējums
Šveices NLB čempionātā septīto zaudējumu septiņās spēlēs piedzīvojis Laura Alvja Stiprā pārstāvētais "UHC Sarganserland", kas savā laukumā nerezultatīvā spēlē ar 3:7 (0:1, 2:4, 1:2) piekāpās "Ticino Unihockey" vienībai. Latviešu florbolists ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, tiekot pie divu minūšu noraidījuma. Lieki piebilst, ka turnīra tabulā valmierieša pārstāvētais klubs ieņem pēdējo pozīciju.

Bez Višņevskas pieteikumā "IBF Falun" pārņem līderpozīcijas
Zviedrijas pēc spēka otrajā stiprākajā līgā par sava reģiona līdervienību kļuvusi Laumas Višņevskas pārstāvētā "IBF Falun" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 11:4 (2:0, 7:0, 2:4) pieveica "Kagedalens" vienību. Latviešu florbola vārtsardze šai spēlei nebija pieteikta. "IBF Falun" šī bija ceturtā uzvara piecās cīņās, kas ar 12 punktiem ļāvis pārņemt vadību turnīra tabulā.