Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Jeige florbola laukumos atgriežas ar labākās spēlētājas balvu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jeige florbola laukumos atgriežas ar labākās spēlētājas balvu
Elīna Jeige

Pēc ilgāka laika florbola vārtos atgriezusies latviešu florboliste Elīna Jeige, kura sekmīgi nospēlēja "Skorpion Emmentall" U-21 komandas sastāvā Šveices čempionātā, debijas mačā tiekot pie labākās spēlētājas balvas.

Jeige laukumā atgriežas ar labākās spēlētājas balvu
Pagājušās sezonas izskaņu un šīs sezonas pirmos mēnešus savainojuma dēļ laukumā nevarēja doties jaunā latviešu florbola vārtsardze Elīna Jeige, kura starpsezonu periodā pievienojās vienam no vadošajiem Šveices sieviešu klubiem "Skorpion Emmental Zollbruck". Beidzot latvietei izdevies savest kārtībā veselību un jau pirmo spēli viņa aizvadīja teicami, pārstāvot kluba U-21 komandu, kas savā laukumā ar rezultātu 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pieveica "R.A. Rychenberg Winterthur" komandu, latvietei tiekot pie spēles vērtīgākās spēlētājas balvas savā komandā.

Piraijas saplosa Šleivu & Co
Kārtējo maču Šveices spēcīgākajā florbola līgā aizvadījis Katrīnes Šleivas pārstāvētais "SU Mendrisiotto", kas viesos dabūja pilnībā izbaudīt slavenā "piranha chur" kluba spēku, ciešot kapitulāciju ar rezultātu 1:17 (0:5, 1:5, 0:7). Latvietes pārstāvētajai komandai tā bija sestā neveiksme tikpat spēlēs, bet Šleiva pie saviem pirmajiem punktu guvumiem līdz šim nav tikusi.

Lazdiņa rezultativitāte no zaudējumiem neglābj
Vācijas florbola čempionāta 2.bundeslīgā trešo zaudējumu trijās spēlēs piedzīvojis Uvja Eglīša un Ata Lazdiņa pārstāvētais "BSV Roxel", kas viesos ar 3:10 (0:5, 1:4, 2:1) cieta kapitulāciju pret "Dumptener Fuchse" vienību, cīņu zaudējot praktiski jau pirmo trīs minūšu laikā, kad tika ielaisti trīs vārti. Lazdiņš šajā spēlē atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, kā arī tika pie divu minūšu noraidījuma, ko konkurenti pārvērta vārtu guvumā.

Dienu vēlāk Lazdiņš atkal savāca divus punktus, tiekot pie diviem rezultatīviem metieniem. Tas gan komandai neļāva līdzvērtīgi spēkoties ar "Blau-Weiss 96" komandu, pret kuru tika piedzīvota smaga sagrāve ar rezultātu 3:17 (1:4, 2:5, 1:7).

Garbare nespēlē, komandai divas pārliecinošas uzvaras
Šveices spēcīgākajā līgā pie pārliecinošas uzvaras pār vienu no turnīra tabulas pastarītēm "UH Red Lions Frauenfeld" ticis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdorf", kas viesos bija pārākas ar rezultātu 11:2 (5:0, 3:1, 3:1). Latviešu florboliste šoreiz laukumā gan nedevās. Pēc izcīnītās uzvaras "burves" turnīra tabulā nostiprinājušās ceturtajā pozīcijā.

Dienu vēlāk "burves" aizvadīja vēl vienu spēli, viesos ar 5:0 (1:0, 1:0, 3:0) apspēlējot arī kādreiz slaveno "R.A. Rychenberg Wintherthur", kurām gan šī sezona izvērtusies gaužām neveiksmīgi, atrodoties turnīra tabulas lejasdaļā. Arī šajā mačā Evelīna Garbare nebija "wizards" komandas pieteikumā.

     [+] [-]

, 2019-11-21 10:53, pirms 4 gadiem
Šleivas komanda 1:17 spēli pret piranjām aizvadīja jau pirms 19 dienām jeb 02.11., un papildus tam, šķiet, ka pēc tam jau ir aizvadītas veselas trīs spēles +, ja nekļūdos, tad mūsu meitene jau ir atgriezusies atpakaļ Latvijā.