Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Mūsējiem pirmie punkti Somijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Mūsējiem pirmie punkti Somijā
Mihails Kostusevs
Foto: www.tor.fi

Pie pirmajiem rezultativitātes punktiem tikuši Somijas Elites līgas klubā "Loviisa Tor" spēlējošie Latvijas florbolisti Ingus Laiviņš un Mihails Kostusevs. Viņu pārstāvētā komanda turnīra tabulā pakāpusies uz 6. vietu.

Somijas klubā "Loviisa Tor" jau otro sezonu spēlē trīs latvieši – uzbrucēji Ingus Laiviņš un Mihails Kostusevs, kā arī aizsargs Aigars Belasovs. Piedevām šo komandu trenē Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Īro Pārviainens.

17. oktobrī "Loviisa Tor" savā laukumā uzņēma "Tapanilan Era" florbolistus, kam piekāpās ar 5:7. Šajā mačā savu rezultativitātes kontu atklāja Laiviņš, kurš guva vienus vārtus. Laba iespēja izcelties bija arī Kostusevam, kurs izpildīja soda metienu, taču viņa raidīto bumbiņu vārtsargs atvairīja.

18. oktobrī latviešu klubs viesojās pie "TPS" un uzvarēja ar 6:2. Šajā mačā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kostusevs, vienu no tām vārtu guvumā pārvērta Laiviņš. Laba iespēja gūt vārtus bija arī Aigaram Belasovam, taču bumbiņa pēc metiena lidoja secen vārtiem.

     [+] [-]

, 2010-10-20 21:36, pirms 14 gadiem
Stikliņš labākais... 2 punkti vienā spēlē Veiksmi latviešiem un komandai arī turpmāk!