Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Biļinska turpina mest vārtus, Krupinskim visa spēle mazākumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska turpina mest vārtus, Krupinskim visa spēle mazākumā
Luīze Biļinska turpina būt rezultatīva pasaules stiprākajā līgā
Foto: David Asserfors

Zviedrijas spēcīgākajā florbola līgā rezultatīvi turpina spēlēt Luīze Biļinska, bet Norvēģijas virslīgā sezonas rezultatīvāko cīņu aizvadījis Toms Niedre. Turpat kārtējo punktu nopelnījusi Diāna Isjomina, bet mainīgas sekmes mūsu leģionāriem Nīderlandē. Vienā no spēlēm visu maču latvieša pārstāvētajai komandai nācās spēlēt mazākumā...

Biļinska turpina spēlēt rezultatīvi
Ar kārtējiem diviem vārtu guvumiem Zviedrijas Superlīgā atzīmējusies Luīze Biļinska, kuras pārstāvētais "Karlstad IBF" aizvadīja kārtējo solīdo spēli, kurā gan ar rezultātu 6:7 (0:3, 3:2, 3:1) nācās atzīt "Malmo FBC" pārākumu. Latviešu florboliste otrā perioda izskaņā ar rezultatīvu metienu panāca 2:5, bet trešajā periodā pēc 19 nospēlētām sekundēm deficītu spēja sadeldēt jau līdz 4:5. Sešās sezonas spēlēs Biļinska atzīmējusies ar 9 (5+4) rezultativitātes punktiem.

Spēlējot bez Ščegoļeva, atzīmējas Niedre
Norvēģijas vīriešu Elites līgā kārtējo zaudējumu piedzīvojis "Harstad", kas savā laukumā ar rezultātu 5:12 (2:2,1 :6, 2:4) piekāpās "Tunet" vienībai. Laukumā šoreiz nedevās komandas uzbrukuma līderis Linards Ščegoļevs, kā rezultātā līdera lomu uzņēmās Toms Niedre, kuram vieni gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Toms Kirmužs atzīmējās ar vienu piespēli, bet vēl viena latvieša Roberta Līviņa rēķinā piecu minūšu noraidījums.

Isjominai šoreiz tikai viena piespēle
Pēc ļoti spilgtās spēles, kurā atzīmējās ar sešām piespēlēm, Diāna Isjomina nākamajā Norvēģijas Elites līgas čempionāta spēlē atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, ar ko izrādījās gana, lai viņas pārstāvētais "Grei" viesos gana pārliecinoši ar rezultātu 8:2 (2:1, 3:0, 3:1) viesos pieveiktu "Sveiva" vienību. Līga Garklāva otro maču pēc kārtas laukumā nedevās. Isjomina šosezon septiņās spēlēs savu punktu summu noapaļojusi jau līdz 20 (11+9) punktiem. Tikmēr "Grei" ar 18 punktiem tabulā ieņem otro vietu, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no "Tunet".

Sebrim viens vārtu guvums graujošā uzvarā
Nīderlandes florbola čempionātā pie graujošas uzvaras izdevās tikt Helvija Sebra pārstāvētais "FB Agents", kas viesos ar 24:9 (4:2, 8:3, 12:4) saplosīja "Tilburg Floorball". Latviešu florbolists atzīmējās spēles izskaņā, kad cīņas liktenis jau bija izšķirts. Jāpiezīmē, ka viesu komanda atzīmējās ar 80 izdarītajiem metieniem. Sebrim tas bija pirmais vārtu guvums turnīrā, bet "FB Agents" ar deviņiem punktiem atrodas otrajā pozīcijā.

Krupinska komanda visu spēli aizvada mazākumā
Pie viena precīza metiena Nīderlandes virslīgā ticis arī Rihards Krupinskis, taču viņa komanda, atšķirībā no Helvija Sebra vienības cieta bezcerīgu 1:29 (0:7, 1:9, 0:13) sagrāvi izbraukumā pret "UFC Groningen". Jāpiezīmē, ka HSK komanda uz izbraukuma maču bija devusies tikai piecu spēlētāju sastāvā, no kuriem viens bija vārtsargs, līdz ar to visu cīņu nācās aizvadīt mazākumā. Krupinskis šajā spēlē atzīmējās arī ar divu minūšu noraidījumu. Trijās sezonas spēlēs latvieša kontā ir pieci vārti, kas ir labākais rādītājs komandā. Tikmēr HSK četrās spēlēs izcīnījuši vienu uzvaru, kas dod septīto vietu astoņu komandu konkurencē.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 12:22, pirms 4 gadiem
Nesen tika publicēts dāmu izlases sastāvs pasaules čempionātam. Kāpēc sastāvā nav Biļinskas, Isjominas, Garklāvas? Nekas arī nav paskaidrots. Tomēr prasītos kādu paskaidrojumu, jo visas viņas varētu būt potenciālās izlases līderes.