Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

A.Šeinai un L.Višņevskai Zviedrijas Superlīgas bronza

Ritvars Raits
Ritvars Raits

A.Šeinai un L.Višņevskai Zviedrijas Superlīgas bronza
L.Višņevska (Nr. 99) un Anete Šeina (Nr. 10) "Endre IF" sastāvā
Foto: www.endreif.nu

Ar bronzas godalgu iegūšanu sezona noslēgusies divu latviešu – Anetes Šeinas un Laumas Višņevskas pārstāvētajam Zviedrijas Superlīgas klubam "Endre IF". Tiesa, prieku par medaļām nedaudz aizēno fakts, ka Gotlandes klubs bija pavisam tuvu iekļūšanai Superlīgas finālā, tiesa, šoreiz vēl nedaudz pietrūka.

Sieviešu florbola komanda "Endre IF", kurā kopā ar zviedrietēm un trim somietēm spēlē arī aizsardze Anete Šeina un vārtsardze Lauma Višņevska, pusfinālā sīvi cīnījās ar klubu "IKSU". Šajā sērijā liela nozīmē bija sava laukuma priekšrocībai, jo viesos "Endre IF" zaudēja ar 5:10 un 4:10, savukārt savā laukumā uzvarēja ar 8:7 un 6:5.

Pusfināla piektā – izšķirošā spēle notika "IKSU" laukumā, bet bija daudz līdzīgāka par pirmajām divām tur notikušajām. Pēc pirmā perioda "Endre IF" pat atradās vadībā ar 2:1, tomēr beigās tika piedzīvots zaudējums ar 3:5. Tā kā spēle par 3. vietu Zviedrijas Superlīgā nav paredzēta, bronzas medaļas pienākas abām pusfināla neveiksminieces, arī "Endre IF".

Lauma Višņevska portālam Sportacentrs.com atklāja, ka šī sezona klubā sākās ar pārrunām – tika "parakstīts" trīs gadu plāns ar mērķi šajā laikā tikt līdz Superlīgas zelta medaļām. Šosezon tas neizdevās, tātad palikuši vēl divi gadi. Katrā ziņā – progress jau ir, jo pagājušajā sezonā "Endre IF" zaudēja jau ceturtdaļfinālā, paliekot dalītā 5. – 8. vietā. Par to, vai pati arī nākamsezon spēlēs šajā zviedru klubā, Laumai pilnīgas pārliecības vēl nav, lai gan, kā viņa izteicās, 80 %, ka jā.

Izmantotie resursi:
www.endreif.nu - Officiell Webbplats för...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 13:27, pirms 14 gadiem
labā bilde

     [+] [-]

, 2010-04-14 22:00, pirms 14 gadiem
Kauss rakstīja: labā bilde
Jāa... Tie laikam ir treneri, kuri tiešām izskatās nogarlaikojušies..
Žetons par bildi šai komandai un fotogrāfam..

P.S. Lauma THE BEST!!!!