Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Filipsonei sāpīgs zaudējums, Ankudinovai - sezonas rezultatīvākā spēle

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Filipsonei sāpīgs zaudējums, Ankudinovai - sezonas rezultatīvākā spēle
Jana Filipsone, foto: D.Durling, JIK Innebandy

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā sāpīgu neveiksmi piedzīvojis Janas Filipsones pārstāvētais klubs. Tikmēr Šveices trešajā stiprākajā turnīrā lielisku maču aizvadījusi Anna Ankudinova, izceļoties ar pieciem rezultativitātes punktiem, tādējādi sekmējot kluba panākumu.

Filipsonei sāpīgs zaudējums un atkāpšanās tabulā

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā florbola līgā sāpīgu neveiksmi piedzīvojis Janas Filipsones pārstāvētais "Jonkopings IK", kas savās mājās ar rezultātu 3:4 (1:0; 0:2; 2:2) piekāpās "Lindas IBK" komandai, lai gan spēles gaitā pārsvars laukumā bija mājiniecēm (metieni 22:14). Filipsone, kura iekļauta Latvijas izlases sastāvā startam pasaules čempionātā, savas komandas vārtus sargāja visu maču. Zaudējums ir divtik sāpīgs tādēļ, ka šajā kārtā neveiksmi piedzīvoja līderes "FBC Partille", bet Jenčepingas komanda nespēja izmantot iespēju pietuvoties līdz vienam punktam. Turklāt garām tikusi arī "Lindome IBK" komanda, atbīdot Filipsones vienību uz trešo vietu. Pēc mača Filipsone atzina, ka spēle bijusi visai haotiska, ar ļoti daudziem pretuzbrukumiem uz abu komandu vārtiem. Ja viešņas savas iespējas izmantoja, tad Jenčepingas komandai šoreiz tas neizdevās.

Ankudinovai sezonas rezultatīvākais mačs, uzvar arī Meldere

Šveices florbola čempionāta 1.divīzijas turnīra tabulas galvgalī nostiprinājies Annas Ankudinovas pārstāvētais "UHC Bremgarten", kas kārtējā spēlē viesos ar rezultātu 8:2 apspēlēja "Zuger Highalnds", kas bija kļuvušas par tuvākajām latvietes kluba sekotājām, tabulā atpaliekot tikai sliktākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ. Spēles pirmajā pusē "Bremgarten' komandai vairāk nācās domāt par savu vārtu drošību, uzbrukumos izceļoties vien ar bīstamiem pretuzbrukumiem. Taču tas deva rezultātu, jo pēc diviem periodiem viešņas atradās vadībā ar 3:2, komandas otrajos vārtos asistējot vienai no Latvijas izlases līderēm. Mājinieces noslēdzošajā periodā centās spēlēt aktīvāk, taču pārkāpa noteikumus, kas noveda pie ceturtajiem ielaistajiem vārtiem. Turpinājumā Ankudinova guva piektos vārtus, bet pēc divām minūtēm rezultāts bija jau 6:2 par labu viešņām. Mača izskaņā vēl divus vārtus guva Ankudinova, kura kopumā aizvadīja savu šīs sezonas rezultatīvāko spēli, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Turnīra tabulā "UHC Bremgarten" tagad ar 14 punktiem sešās spēlēs atkal kļuvušas par vienīgajām līderēm.

Citā šīs līgas spēlē pie panākuma tikusi Kates Melderes pārstāvētā "Floorball Zurich Lioness", kas izbraukumā nerezultatīvā spēlē ar rezultātu 4:2 (2:0; 1:0; 1:2) tika galā ar "piranha Academy Regio". Cēsu florboliste šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Turnīra tabulā "lauvas" ar 11 punktiem sešās spēlēs atrodas trešajā pozīcijā, sliktākas vārtu attiecības dēļ atpaliekot no "Zuger Highlands", bet vienas uzvaras attālumā ir Annas Ankudinovas vienība.

Garbarei bezcerīgs zaudējums

Pirmo zaudējumu šajā sezonā, spēlējot savās mājās, piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Red Ants Winterthur", kas nespēja līdzvērtīgi konkurēt ar "Skorpion Emmental Zollbruck", piekāpjoties ar rezultātu 2:9 (0:1; 0:5; 2:3). Pirmā trešdaļa gan aizritēja ar viešņu pārsvaru, taču arī mājiniecēm netrūka iespēju, lai gūtu vārtus. Vienīgie vārti pirmajā periodā tika gūti brīdī, kad no mājinieces nūjas bumbiņa ielidoja savos vārtos. Otrajā periodā viešņas 31 sekundes laikā guva divus vārtus, bet tad iemeta vēl trīs vārtus mazāk kā pēc sešām nospēlētām minūtēm otrajā periodā esot vadībā jau ar 6:0. Pieprasītais pārtraukums ļāva apturēt viešņu izrāvienu, jo nākamos vārtus konkurentes guva 45. un 50. minūtē. Vienīgi tad mājinieces iemeta vienus, kam sekoja vēl viens precīzs raidījums. Mača izskaņā viešņas guva vēl vienus vārtus, nodrošinot triumfu ar 9:2. Latvijas izlases florboliste šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Jau šajā sestdienā komandai gaidāma spēle Šveices kausa ceturtdaļfinālā ar "Kloten-Dietlikon Jets", bet dienu vēlāk izbraukuma spēle pret "piranha chur" – divi grūti dueļi.

Cinītim divi vārti Zviedrijas junioru Elitē

Ar diviem precīziem metieniem Zviedrijas junioru Elites līgas mačā izcēlies Patriks Cinītis, taču viņa un Riharda Paegles pārstāvētais "Nynashamns IBK" savās mājās ar rezultātu 6:10 (2:2; 2:6; 2:2) piekāpās "Nacka IBK". Pēc līdzīga pirmā perioda, turpinājumā sekmīgāki bija viesi, kuri otrās trešdaļas ievadā izvirzījās vadībā ar 4:2. Turpinājumā Cinītis deficītu sadeldēja līdz minimumam. Ejot otrajā pārtraukumā gan mājinieki zaudēja ar 4:8 un trešajā periodā tuvāk rezultātā netika. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām Cinītis guva vēl vienus vārtus, kuri viņam bija jau devītie sešās aizvadītajās spēlēs. Paegle spēlei bija pieteikts, taču maču vēroja no rezervistu soliņa. Tabulā "Nynashamns IBK" ar trim punktiem atrodas astotajā vietā deviņu komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2023-11-13 18:37, pirms pusgada
Dāvi, kas ir nerezultatīva spēle?!? 🧐