Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

"Loviisa" zaudē kaujā, bet ne karā

"Loviisa" zaudē kaujā, bet ne karā
”FBT Pori” komanda līksmo pēc panākuma

Savu otro un trešo izslēgšanas spēli aizvadījuši "Loviisa" un "FBT Pori" florbolisti, taču latviešu pārstāvētajai "Loviisai" uzvarēt nav izdevies nevienā no abiem mačiem. Tiesa, vēl pastāv iespēja tikt augstākajā divīzijā, proti, uzvarot "OLS" vienību, kas ierindojās priekšpēdējā vietā elitē.

Jau ziņojām, ka savu pirmo izslēgšanas spēli aizvadīja ”Loviisa”, kuras sastāvā spēlē trīs latvieši un trenē Latvijas florbola izlases treneri Īro Parviainens un Kristians Bjorkstens, uzsāka ar zaudējumu, diemžēl uzvaras nav izdevies izcīnīt arī abās atlikušajās spēlēs.

Pirmajā no abām spēlēm „Loviisa” uzsāka visai droši, gūstot divus bezatbildes vārtus, panākot 2:0, abi vārtu guvumi Jeres Jokinena kontā, tomēr perioda izskaņā mājinieki vienus vārtus atguva. Pēc pirmās trešdaļas – 2:1.

Otrajā periodā viesi guva divus bez atbildes vārtus, pārtraukumā dodoties jau ar sev labvēlīgu rezultātu – 3:2.

Trešajā trešdaļā mājinieki guva vēl vienus vārtus, jāpiebilst, ka tajā brīdī uz noraidīto soliņa atradās latvietis Mihails Kostusevs. Spēles izskaņā ”Loviisa” rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, kad precīzs bija Halfors, uzvarētāju tas nemainīja, visai svarīgu uzvaru izcīnīja ”FBT Pori” florbolisti – 4:3.

Trešajā spēlē arī izdevās gūt ātrus vārtus, taču līdz perioda beigām ”Loviisa” nonāca iedzinējos. Otrās trešdaļas sākumā mājinieki, proti, ”Loviisa” florbolisti nopelnīja piecu minūšu sodu, par ko tika arī ”atalgoti”, viesi guva divus vārtus, taču tad ”Loviisa” īsā laika sprīdī guva četrus bezatbildes vārtus, panākdami jau sev labvēlīgu rezultātu, jāpiebilst, ka vieni vārti latvietim Ingum Laiviņam, tomēr līdz spēles beigām rezultātu neizdevās noturēt un uzvaru izcīnīja ”FBT Pori” – 9:7.

Izmantotie resursi: Etusivu | Salibandyliiga.fi

Vai "Loviisa" izcīnīs vietu elitē?

  • 34

  • 11