Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Garklāva rezultatīva kausa spēlē, Krūmiņam pārtrūkst uzvaru sērija

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Garklāva rezultatīva kausa spēlē, Krūmiņam pārtrūkst uzvaru sērija
Līga Garklāva

Norvēģijas reģionālajā kausa izcīņā ar rezultatīvu sniegumu izcēlusies Līga Garklāva, kamēr Somijas Elites līgā ar zaudējumu mača izskaņā samierināties bija spiests Morics Krūmiņš ar partneriem. Viļņveidīgi savu valstu zemākajās līgās turpina spēlēt Kristapa Vaiča un Jakoba Karlsona komanda, bet zviedru junioru līgā pamazām iejūtas Zane Biteniece.

Pārtrūkst Krūmiņa kluba uzvaru sērija
Somijas Elites līgā pēc divām uzvarētām cīņām zaudējumu piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas savā laukumā ar rezultātu 3:7 (1:1, 2:2, 0:4) zaudēja titulētajam "Classic", neveiksmīgi aizvadot mača pēdējās desmit minūtes, kad tika zaudēti trīs vārti. Krūmiņš spēlēja savas komandas pirmajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu (-1; 1:2). Sezonas desmit mačos cēsniekam 9 (3+6) rezultativitātes punkti un pozitīva lietderība (+2; 28:26). Ar 12 punktiem desmit spēlēs "Nokian KrP" joprojām saglabā sesto pozīciju.

Garklāva rezultatīva Norvēģijas reģiona kausa mačā
Norvēģijā kārtējo cīņu aizvadījusi Līgas Garklāvas pārstāvētā "Grei", kas reģionālā kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ar rezultātu 10:3 apspēlēja "Holmlia" komandu, latvietei izceļoies ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Nedēļas nogalē komandai kārtējā spēle valsts čempionātā, kurā gan Līga nepiedalīsies, jo nedēļas nogalē viesosies dzimtenē.

Vaiča klubam neizdodas atspēlēt piecu vārtu deficītu
Šveices NLB līgā kārtējo maču aizvadījis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Ad Astra Sarnen", kas viesos ar 3:5 (0:4, 0:0, 3:1) piekāpās vienai no līgas vadošajām komandām "Unihockey Basel Regio". Pēc ļoti neveiksmīgā cīņas sākuma, kad ātri ielaisti četri vārti, cīņas gaita izlīdzinājās, bet trešajā periodā mājinieki guva arī piektos vārtus un vienīgi tad "Ad Astra Sarnen" uzsāka pakaļdzīšanos, kas gan līdz galam neizdevās. Vaičis pie rezultativitātes punktiem netika, bet komanda pašlaik saglabā sesto vietu turnīra tabulā, tiesa, vairākām konkurentēm devītās kārtas cīņas vēl ir priekšā.

Karlsonam panākums 2. divīzijā
Zviedrijas florbola čempionāta 2.divīzijā svarīgu uzvaru cīņā par vietas nosargāšanu šajā sabiedrībā izcīnījis Jakoba Karlsona pārstāvētais "Kumla IBK", kas viesos ar 8:7 (4:1, 2:2, 2:4) tomēr nosargāja četru vārtu pārsvaru pār "IBK Hallsta", izcīnot panākumu. Karlsons šajā cīņā nopelnīja divas soda minūtes, paliekot bez rezultativitātes punktiem. Pēc astoņām spēļu kārtām "Kumla IBK" rēķinā ir septiņi punkti un turnīra tabulā joprojām jāsamierinās ar desmito pozīciju jeb vietu uzreiz aiz strīpas cīņā par vietas saglabāšanu. Vēl svarīgāka būs nākamā cīņa 13. Novembrī pret astotajā vietā esošo "IBK Koping".

Bitenieces klubs uzvar kārtējo maču
Zviedrijas pilsētā Malmē savu trešo spēli šīs valsts junioru čempionātā aizvadījusi 16 gadus jaunā Zane Biteniece, palīdzot savam "IBK Lund F00" savā laukumā ar rezultātu 6:5 (2:1, 2:2, 2:2) apspēlēt "Akarps IBK/Bjarreds IBK". Latviete pie rezultativitātes punktiem netika, bet komandai šī bija trešā uzvara četrās spēlēs, kas ļauj atrasties otrajā vietā savā reģionā.