Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjominai vārtu guvums latviešiem neveiksmīgajā dienā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjominai vārtu guvums latviešiem neveiksmīgajā dienā
Diāna Isjomina
Foto: innebandyavisen.no

Ar vārtu guvumu Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā atzīmējusies Diāna Isjomina, taču viņas pārstāvētais klubs cietis pirmo neveiksmi. Ne tik laba sezona Šveicē izvēršas Evelīnas Garbares klubam, bet Lauris Alvis Stiprais un Katrīne Šleiva joprojām cīnās bez panākumiem.

Isjominas vārtu guvums neglābj no pirmās neveiksmes
Pirmo zaudējumu šajā sezonā Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā piedzīvojis Līgas Garklāvas un Diānas Isjominas pārstāvētais "grei", kas viesos ar rezultātu 2:4 (0:0, 2:2, 0:2) piekāpās "Tunet" vienībai. Isjomina otrā perioda ievadā uz ātriem mājinieču gūtajiem vārtiem atbildēja ar savu rezultatīvo metienu, bet Garklāva šajā mačā laukumā nedevās.

Pavlovska neitrāla pret čempionēm
Somijas sieviešu spēcīgākajā līgā zaudējumu pret titulēto "SB-Pro" komandu piedzīvojis Annas Ankudinovas un Elizabetes Pavlovskas pārstāvētais SSRA, kas viesos cieta neveiksmi ar 1:4 (0:0, 1:1, 0:3), konkurentēm izšķirošo pārsvaru ļaujot iekrāt vien trešās trešdaļas otrajā pusē. Ankudinova šai cīņai nebija pieteikta, jo pārstāvēja kluba junioru komandu. Tikmēr Pavlovska spēlēja komandas otrajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neizceļoties, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šleivai piektais zaudējums turnīrā
Šveices spēcīgākajā florbola līgā piekto zaudējumu tikpat aizvadītajās spēlēs piedzīvojis Katrīnes Šleivas pārstāvētais "SU Mendrisiotto", kas šoreiz savā laukumā ar rezultātu 2:6 (0:1, 0:2, 2:3) piekāpās "Unihockey Berner Oberland" vienībai. Latviešu florboliste joprojām Šveices čempionātā pie rezultativitātes punktiem nav tikusi, bet komanda arvien vairāk nostiprinās turnīra tabulas pēdējā pozīcijā.

Negaidīti zaudē arī Garbarei
Citā cīņā Šveices stiprākajā līgā vēl vienu negaidītu zaudējumu piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais "Wizards Bern Burgdorf", kas viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 0:1, 2:2) piekāpās "UHC Laupen ZH" komandai, izšķirošos vārtus ielaižot 12 minūtes pirms pamatlaika beigām. Latviešu florboliste ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet komanda turnīra tabulā nogruntējusies vidusdaļā.

Stiprajam sausā neveiksme
Pēdējā spēlē pirms pārtraukuma kārtējo zaudējumu Šveices NLB līgas čempionāta cīņā piedzīvojis Laura Alvja Stiprā pārstāvētais "UHC Sarganserland", kas mājās ar 0:7 (0:0, 0:3, 0:4) piekāpās "Unihockey Langenthal Aarwangen". Komandai tā bija desmitā neveiksme tikpat cīņās. Turnīra tabulā komanda nopelnījusi tikai vienu punktu par zaudējumu papildlaikā, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par astoņiem punktiem.