Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

"Loviisa" sāk ar zaudējumu, latvieši sausā

"Loviisa" sāk ar zaudējumu, latvieši sausā
Diemžēl šajā spēlē latvietis Mihails Kostusevs(#23) neatzīmējās ar rezultavitātes punktiem

Savu pirmo spēli Somijas 1. divīzijas izslēgšanas turnīrā aizvadījuši ”Loviisa” florbolisti, kuras sastāvā spēlē trīs latvieši, diemžēl ar rezultātu 3:1 uzvaru izcīnīja ”FBT Pori” spēlētāji

Pirmajā periodā pārsvars piederēja ”Loviisa” florbolistiem, ko arī izdevās izmantot, kad spēles 15. minūtē izdevās izvirzīties vadībā. Pirmais periods arī noslēdzās ar šādu rezultātu – 1:0.

Otrā perioda sākumā lieliska iespēja rezultātu dubultot bija ”Loviisa” spēlētājiem, taču vairākumu izmantot neizdevās. Perioda izskaņā ”FBT Pori” panāca izlīdzinājumu, kad precīzs bija Ville Vahtera.

Trešajā periodā nospiedošs pārsvars piederēja ”FBT Pori”, par ko liecina metienu attiecība 9:1, perioda sākumā ”FBT Pori” panāca 2:1, kad precīzs bija Juha Tika. Spēles 58. minūtē ”Loviisa” pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, taču tas rezultātu nedeva, vēl vairāk, viesi guva trešos vārtus un spēle noslēdzās par labu viņiem – 3:1.

Jāpiebilst, ka "Loviisa" iegājusi Somijas florbola 1.divīzijas vēsturē, kā komanda, kas šajā turnīrā izcīnījusi visvairāk punktu (41) un visvairāk uzvaru (20) vienas sezonas laikā.

"Loviisa" - "FBT Pori" - 1:3 (1:0, 0:1, 0:2)

Metieni:
14:23 (8:5, 5:9, 1:9)

Izmantotie resursi: Etusivu | Salibandyliiga.fi