Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Raituma TPS tiek gala ar vicečempioniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trešo uzvaru pēc kārtas pirmssezonas pārbaudes spēlēs izcīnījis Arta Raituma pārstāvētais Turku TPS, kas viesos ticis galā ar pērnās sezonas otro spēcīgāko somu klubu "Oilers". Citā spēlē neveiksme Kristapam Vaičim.

Raituma TPS viesos uzveic vicečempionus
Somijas Elites līgas klubs Turku TPS kārtējā pārbaudes spēlē viesos ar rezultātu 7:3 apspēlēja pērnās sezonas finālistus "Esport Oilers". Latviešu florbolists šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet šīs sezonas pirmssezonas pārbaudes spēlēs viņam četrās spēlēs izdevies tikt pie 3 (1+2) punktiem. Komandai šī bija trešā uzvara pēc kārtas, bet pēdējā pārbaude ieplānota 7.septembrī viesos pret "M-Team". Kā pēc pēdējā mača atzinis Raitums, tad šī bija tikai pārbaudes spēle, bet tik un tā ir patīkami apspēlēt spēcīgu komandu. Sāncenšiem gan šajā mačā nespēlēja 3-4 pamatsastāva spēlētāji, bet latvietim šī spēle īsti neizdevās, jo nesanāca izveidot sevišķi bīstamus momentus pie sāncenšu vārtiem.

Vaičim neveiksme pret spēcīgāku pretinieku
Pret potenciāli spēcīgāku komandu pārbaudes spēli aizvadījis arī Kristapa Vaiča pārstāvētais Šveices NLB līgas klubs "Ad Astra Sarnen", kas ar rezultātu 5:7 piekāpās augstākās līgas komandai "UHC Grunenmatt", kurā agrāk spēlēja latviešu florbolists Mihails Kostusevs.