Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Vaiča pārstāvētā komanda turpina cīņu par kausu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šveices florbola kausa izcīņas 1/32 fināla barjeru bez grūtībām pārvarējis Kristapa Vaiča pārstāvētais "AD Astra Sarnen", kas viesos ar rezultātu 14:2 sagrāva "Lions Vispers II" florbolistus.

Šveices kausu "AD Astra Sarnen" sāka jau ar 1/64 finālu, kad ar 11:1 uzvarēja "UH Appenzell" florbolistus. Izlozei labpatikās, ka nākamais mačs bija pret 3.divīzijas klubu "Lions Vispers II", kuri arī neprata izrādīt nopietnu pretestību Šveices NLB jeb pēc spēka otrās stiprākās līgas klubam. Savu otro spēli kluba rindās sekmīgi aizvadīja arī latviešu florbolists Kristaps Vaičis, kurš izcēlās ar vārtu guvumu. Pēc pirmās trešdaļas latvieša pārstāvētā komanda bija vadībā vien ar 2:0, bet turpinājumā konkurentiem spēka vairs nepietika un "AD Astra Sarnen" svinēja panākumu ar rezultātu 14:2 (2:0, 5:2, 7:0), iekļūstot nākamajā kārtā jeb 1/16 finālā. Latviešu florbolists izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Nedēļas nogalē savu 1/32 fināla spēli aizvadīs arī Jāņa Rajecka pārstāvētais NLA līgas klubs "Kloten Bulach Jets".