Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Isjomina rezultatīva, Anis tabulas galvgalī

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Isjomina rezultatīva, Anis tabulas galvgalī
Diāna Isjomina
Foto: kvinneidret.no

Norvēģijas florbola Elites līgā Diāna Isjomina jau ar pirmajām spēlēm iesaistījusies cīņā par rezultatīvākās spēlētājas godu. Savukārt Daniels Anis ar komandas biedriem turpina gozēties Čehijas tabulas galvgalī. Krietni vājākas sekmes bijušas Līgas Garklāvas un Kristapa Vaiča klubiem. Vācijas zemākajā līgā rezultatīvu spēli aizvadījis Rihards Mallons.

Anis noraidās, komanda turpina perfekti

Ceturto uzvaru tikpat spēlēs Čehijas florbola Superlīgā izcīnījis Daniela Aņa pārstāvētais "1. SC Tempish Vitkovice", kas kārtējā spēlē viesos ar rezultātu 8:5 (3:2, 2:1, 3:2) pieveica spēcīgo "Predvyber.cz Florbal MB" vienību, kurai gan tā bija tikai pirmā spēle sezonā. Latviešu jaunais florbolists šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, otrā perioda vidū nopelnot divu minūšu noraidījumu, kuru gan pretinieks nespēja pārvērst vārtu guvumā, drīz vien arī pašiem tiekot pie divu minūšu soda. Četrās spēlēs izcīnot četras uzvaras, "1.SC Tempish Vitkovice" turpina saglabāt līderpozīcijas turnīra tabulā, bet nākamo maču aizvadīs pret "ACEMA Sparta Praha", kas pašlaik atrodas septītajā vietā.

Isjomina turpina rezultatīvi

Jaunajā Norvēģijas Elites līgas klubā "Tunet" pārliecinoši iejutusies Diāna Isjomina, kura pirmajā spēlē iekrāja četrus punktus, bet otrās kārtas spēlē viņas rēķinā divas rezultatīvas piespēles, kas sekmēja vienības 9:2 (3:2, 2:0, 4:0) uzvaru pār kādreizējo latvietes pārstāvēto vienību "Sveiva". Tas vienībai ar sešiem punktiem ļauj ieņemt turnīra tabulas līderpozīcijas, kuras izdosies nosargāt vismaz līdz 4. oktobrim, kad komandai paredzēta spēle pret trešajā vietā esošo BMIL. Isjomina ar 6 (2+4) punktiem pašlaik ir čempionāta piektā rezultatīvākā florboliste, kaut arī pirms turnīra bija plānojusi sezonas ievadu izlaist.

Garklāva piekāpjas bijušajam klubam

Vāji jaunā sezona sākusies Līgas Garklāvas jaunajam klubam "Gjellerasen", kas Norvēģijas virslīgā vispirms bezcerīgi piekāpās Diānas Isjominas pārstāvētajam "Tunet", bet otrās kārtas spēlē "Gjellerasen" viesos ar rezultātu 1:6 (0:3, 1:1, 0:2) piedzīvoja neveiksmi pret latvietes bijušo vienību "Grei". Garklāva spēles protokolā ar rezultatīvām darbībām neizcēlās, bet turnīra tabulā pēc divām spēļu kārtām vienība ieņem pēdējo sesto pozīciju. Nākamo maču latvietes pārstāvētā vienība aizvadīs pret "Sveiva", kas sezonu iesākusi mainīgām sekmēm.

Vaičim pirmā spēle bez punktiem

Trešo zaudējumu pēc kārtas Vācijas florbola 1.Bundeslīgā piedzīvojis Kristapa Vaiča pārstāvētais "Berlin Rockets", kas šoreiz viesos ar rezultātu 2:5 (0:1, 1:0, 1:4) piekāpās "SSF Dragons Bonn" vienībai. Pieredzējušais latviešu florbolists pirmajās divās spēlēs prata izcelties ar trim vārtu guvumiem, bet šoreiz palika sausā. Brīdī, kad komandas aizvadījušas trīs līdz četras spēles, Berlīnes vienība ar nopelnītu vienu punktu atrodas devītajā vietā 12 komandu konkurencē. Arī nākamajā mačā nebūs viegli pārtraukt zaudējumu sēriju, jo gaidāma spēkošanās ar čempionāta līdervienību "MFBC Leipzig", kas uzvarējusi visas četras cīņas.

Mallons sezonu sāk ar pieciem punktiem

Vācijas reģionālajā florbola līgā lieliska pirmā spēle padevusies Rihardam Mallonam, kurš atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm cīņā, kurā viņa pārstāvētais "SG TSV Tetenbull/SV Hemmingstedt" savās mājās ar rezultātu 9:4 (0:3, 4:0, 5:1) pieveica "ETV Piranhhas III", atgūstoties no ļoti vājā spēles sākuma. Bez pieciem punktiem Mallona rēķinā arī divas soda minūtes. Reģionā, kurā spēlē Mallons, piedalās septiņas komandas, turklāt "SuS Flensburg" vienībai visās spēlēs jau ir piešķirti tehniskie zaudējumi. Tā rezultātā nākamā spēle latvieša pārstāvētajai vienībai ieplānota vien 25. oktobrī.