Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Notiks Latvijas un ASV izlašu draudzības spēle

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kļuvis zināms, ka 12.augustā starptautiskā florbola turnīra "Unihoc Riga Cup 2016" laikā draudzības spēli aizvadīs Latvijas un ASV izlases.

ASV vīriešu valstsvienība augusta vidū ieradīsies Latvijā, lai piedalītos starptautiskajā florbola turnīrā "Unihoc Riga Cup", kas šovasar norisināsies jau ceturto reizi. Turnīru ASV izlase izmantos kā gatavošanos 2016. gada pasaules čempionātam, kas arī notiks Latvijā. Vienlaikus izdevies panākt vienošanos, ka 12. augusta vakarā amerikāņi aizvadīs pārbaudes spēli ar Latvijas valstsvienības kandidātiem.

"Tā būs lieliska iespēja un vērtīga pieredze, lai sagatavotos pasaules čempionātam lieliskā pilsētā un laba līmeņa florbola turnīrā," izteicies ASV izlases menedžeris Janne Svensons. "Esam ļoti apmierināti ar lielo palīdzību no turnīra organizatoriem, kas ļāva panākt visiem pieņemamus nosacījumus, kā arī nodrošinās mums iespēju aizvadīt papildus maču ar Latvijas izlasi. Viesošanās pasaules čempionāta norises vietā pusgadu pirms turnīra mums dos daudz vērtīgu informāciju, turklāt to varēsim apvienot ar piedalīšanos Rīgas pilsētas svētku baudīšanā."