Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Parviainens: "Nedrīkst tēmēt uz piekto vietu, varam uzvarēt jebkuru"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Parviainens: "Nedrīkst tēmēt uz piekto vietu, varam uzvarēt jebkuru"
Īro Parviainens
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas vīriešu florbola izlase šodien uzsāks cīņu pasaules čempionātā Zviedrijas otrajā lielākajā pilsētā Gēteborgā. Mūsu vienības galvenais treneris Īro Parviainens uzskata, ka šī ir spēcīgākā Latvijas izlase, ar kādu līdz šim ir strādājis, liecina laikraksta "Diena" publiskotā informācija. Cerības gan apēno fakts, ka mūsu grupā ir turnīra galvenās favorītes, taču treneris ir optimists.

"Uzskatu, ka šī ir spēcīgākā Latvijas izlase, ar kādu līdz šim esmu strādājis. Pirmo reizi mums bija ļoti sarežģīta izvēle, nosakot izlases dalībniekus no pirmās līdz pat pēdējai maiņai. Ļoti daudz domājam gan par spēlētāju savstarpējo saskaņu, gan par noteiktām lomām, ko katram no viņiem laukumā jāpilda. Dažu spēlētāju trūkst, taču sastāvs ir ļoti tuvu optimālajam, un esmu ļoti gandarīts par to, kā esam sagatavojušies. Turnīru gaidu ar lielām cerībām," atzīst somu speciālists Parviainens. "Mums jābūt taktiski ļoti gudriem. Saspringtā spēļu grafikā jāprot sadalīt spēkus, lai enerģijas pietiktu no pirmās līdz pēdējai cīņai."

Mūsu grupā diemžēl ir pasaules čempionāta galvenie favorīti zviedri un somi... "Problēma ir tāda, ka pret šādām spēcīgām komandām spēlējam tik reti. Ar zviedriem spēlēsim pēc sešu gadu pārtraukuma, pret somiem esam spēlējuši nedaudz biežāk. Mums ir laba komanda. Mēģināsim pārsteigt pretiniekus un izjaukt viņu iecerēto spēli, izraut viņus no komforta zonas," atklāj Latvijas izlases galvenais treneris Īro Parviainens. "Nepiekrītu tam, ka pirmās divas spēles būs pret favorītiem un tikai pēc tam mums sāksies čempionāts. Nedrīkst koncentrēties uz piektās vai sestās vietas iegūšanu. Es ticu, ka varam uzvarēt jebkuru. Man nepatīk, ka bieži nenovērtējam savu spēku. Jācenšas noskaņoties uz pozitīvu domāšanu. Mums ir divi spēlētāji, kuri spēlē vadošas lomas labos Somijas klubos - Artis Raitums un Morics Krūmiņš. Mēs nākam! Un esam gatavi cīņai."

Latvijas vīriešu florbola izlases mači LTV7

laiksspēle
06.12.2014 18:10Latvija - Zviedrija
07.12.2014 12:25Latvija - Somija
08.12.2014 19:55Latvija - Vācija
10.12.2014astotdaļfināls?
11.-12.12.2014ceturtdaļfināls?
13.12.2014pusfināls?
14.12.2104spēles par vietām

Latvijas vīriešu florbola izlases sastāvs

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Andis BlindsVMogo-RTU/Rockets
2.Normunds KrūmiņšVCēsu alus/Lekrings
3.Ingus LaiviņšACēsu alus/Lekrings
4.Andris MalkavsACēsu alus/Lekrings
5.Jānis RajeckisACēsu alus/Lekrings
6.Gatis LiepiņšAFBK Valmiera/ViA
7.Aigars BelasovsAFBK Valmiera/ViA
8.Oskars FīrmanisAMogo-RTU/Rockets
9.Ivo BalodisASK Pārgauja
10.Morics KrūmiņšANokian KrP (Somija)
11.Mārtiņš RajeckisUCēsu alus/Lekrings
12.Aleksandrs AbramovsUCēsu alus/Lekrings
13.Andris RajeckisUCēsu alus/Lekrings
14.Artūrs JurševskisUCēsu alus/Lekrings
15.Atis BlindsUMogo-RTU/Rockets
16.Juris GribustsUMogo-RTU/Rockets
17.Ainārs JuškēvičsUUlbroka/FS Masters
18.Artis SavinsULielvārde
19.Atis StepānsURubene
20.Artis RaitumsUTPS (Somija)

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"

  +5 [+] [-]

, 2014-12-06 13:38, pirms 9 gadiem
Mēs to varam! Par lielu fl izlasi!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-12-06 17:21, pirms 9 gadiem
So var meginat stastit kadai omitei!Latvijai reali augstaka vieta ir piekta, ja nepaveicas, varam but ari zemak, jo aiz mums ir specigas komandas, kuras mes knapi varam vinnet!
Pec divam sagravem,jacer ka atkal friciem nezaude, lai nav pectam pa kvalifikacijas turniriem jabrauka un ar aborigeniem jaspele par tiksanu A divizija!

     [+] [-]

, 2014-12-06 21:48, pirms 9 gadiem
Ko viņš pīpē? LV ne tuvu nav top4, aizpagājušo gadu bija visu laiku reālāka iespēja pacīnīties par medaļām, bet pateicoties musu "lieliskajam" trennerim pakāsām Vāciešiem!
Varam uzvarēt visus - smieklīgi!

  +1 [+] [-]

, 2014-12-07 00:59, pirms 9 gadiem
Aadolfs rakstīja: So var meginat stastit kadai omitei!Latvijai reali augstaka vieta ir piekta, ja nepaveicas, varam but ari zemak, jo aiz mums ir specigas komandas, kuras mes knapi varam vinnet!
Pec divam sagravem,jacer ka atkal friciem nezaude, lai nav pectam pa kvalifikacijas turniriem jabrauka un ar aborigeniem jaspele par tiksanu A divizija!
Kvalifikācijas turnīri būs pilnīgi visām izlasēm, izņemot mūsējo.