Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

IFF izsūtījusi ielūgumus uz Eiropas Florbola kausu 2010

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Starptautiskā Florbola federācija (IFF) ielūgusi vīriešu un sieviešu čempionkomandas no katras IFF dalībvalsts, kā arī Eiropas Florbola kausa 2009./2010. gada uzvarētājus uz 18. Eiropas Florbola kausu (EFC).

Oficiāli ielūgumi izsūtīti visām IFF dalībvalstu federācijām. EFC finālturnīrs, kurā piedalīsies astoņas vīriešu un tikpat sieviešu komandas, tiks rīkots Latvijā (Valmierā un Kocēnos), notiks šoruden - no 5. līdz 9. oktobrim.

Finālturnīram jau kvalificējušās:

Vīriešu komandas: "SSV" (Somija), "SV Wiler-Ersigen"(Šveice), "Tatran Stresovice" (Čehija), "RTU/Inspecta" (Latvija) un "Arhus Elite Floorbal" (Dānija).

Sieviešu komandas: "IKSU" (Zviedrija), "Ronnby IBK" (Zviedrija), "Piranha Chur" (Šveice), "Tigers SJM" (Čehija) un "Rubene" (Latvija).

EFC kvalifikācija 2010

Eiropas Florbola kausa kvalifikācija Top-4 florbola valstu (Zviedrijas, Somijas, Šveices un Čehijas) komandām, kas izcīnījušas 2. vietu pašmāju čempionātos, norisināsies no 27. līdz 29. augusam Somijā sievietēm un Zviedrijā vīriešiem.

Komandas, kas piedalīsies šajā kvalifikācijas turnīrā:

Vīriešu kvalifikācijas turnīrs: "Tapanilan Era" (Somija), "Tigers Langnau" (Šveice), "SC Vitkovice" (Čehija) un "Storvreta IBK" (Zviedrija).

Sieviešu kvalifikācijas turnīrs: "Red Ants Rychenberg" (Šveice), "FBS Bohemians" (Čehija) un "NST" (Somija).

Informāciju sagatavoja:
Toms Piliksers
Latvijas Florbola savienība
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2010-04-27 21:22, pirms 14 gadiem
hehe SWE wineri atkal pasūtījuši IFF vienu māju tālāk

     [+] [-]

, 2010-04-27 23:21, pirms 14 gadiem
sogad SWE cempi pacela Storvreta IBK .... asprati tu
bet es nesaprotu kapeec viniem jaspele kvalifikacija