Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Arī igauņi spēlēs Valmierā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Arī igauņi spēlēs Valmierā
Foto: efcq2010.hunfloorball.hu

Austrumu zonas EFC kvalifikācijas turnīrs norisinājās Erdes pilsētā, Ungārijā.

Vīriešu konkurencē turnīra finālā sacentās Igaunijas komanda SK "Augur" un krievu "Olimp Fryazino". Lai gan spēle laukumā aizritēja līdzīgi, savas iespējas labāk prata izmantot igauņi, kuriem izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 6:1, kas nozīmē, ka SK "Augur" komanda ir izcīnījusi uzvaras visās četrās kvalifikācijas turnīra spēlēs un ieguvusi iespēju piedalīties finālturnīrā, kas oktobra sākumā norisināsies Valmierā.

Savukārt sieviešu grupas finālā uzvaru izcīnīja "Energa Olimpia Osowa Gdansk" komanda no Polijas, kas uz kvalifikācijas turnīru ieradās, kā izteikta favorīte un to pierādīja jau grupu turnīrā, trijās spēlēs izcīnot trīs uzvaras ar kopējo vārtu attiecību 49:9. Finālspēle polietes nebija tik ļoti pārliecinoši, tomēr arī tajā tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 7:3, pārspējot "Nemsova" komandu no Slovākijas, kas ļaus arī polietēm piedalīties finālturnīrā Valmierā.

Kvalifikācijas turnīru rezultātus un statistiku iespējams apskatīt attiecīgajās lapās:
Austrumu kvalifikācija: Erde, Ungārija

Izmantotie resursi:
efc2010.lv