Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Rubene" par pusfinālu, "RTU/Inspecta" – par godu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" par pusfinālu, "RTU/Inspecta" – par godu
Tā dāņi atzīmē vārtu guvumu. "RTU/Inspecta" uzdevums - nedot tam iemeslu
Foto: Ritvars Raits

Šodien Valmierā un Kocēnos notiekošajā Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā florbolā tiks aizvadītas pēdējās apakšgrupu spēles. Mūsu čempiones - "Rubenes" meitenes, uzvaras gadījumā iekļūs pusfinālā, bet "RTU/Inspecta" vīri pēc diviem piedzīvotajiem zaudējumiem cerības uz pusfinālu jau zaudējuši, tāpēc viņiem atlicis pacīnīties tikai par Latvijas florbola prestižu un pēc iespējas augstāku vietu turnīra tabulā.

"RTU/Inspecta" spēle notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, un sāksies jau pulksten 17. Pretiniekos būs Dānijas čempioni – "Team Århus Floorball". Arī dāņi līdzšinējās abās spēlēs piedzīvojuši tikai zaudējumus, tomēr viegli ar viņiem nebūs, jo pārsvarā "Team Århus Floorball" demonstrē gluži atzīstamu meistarības līmeni. Viegli ar viņiem negāja ne "Tunet IBK" (7:3), ne "SSV" (7:2). Tā kā Dānijas komandai ir labāka vārtu attiecība, nekā "RTU/Inspecta", mūsējos nevarēs apmierināt neizšķirts rezultāts – lai apakšgrupā ierindotos 3. vietā, derēs tikai uzvara.

"RTU/Inspecta" galvenais treneris Gints Bikars savās prognozēs ir diezgan piesardzīgs, atzīdams, kā dāņu komanda ir samērā interesanta, ļoti uzmanīgi darbojās aizsardzībā un savu taktiku balsta uz pretuzbrukumiem. Mūsējiem vajadzētu uzvarēt, tomēr galvenais priekšnoteikums ir – jau pašā spēles sākumā nenonākt iedzinēju lomā, kā tas bija divos iepriekšējos apakšgrupas mačos.

"RTU/Inspecta" sastāvs

Spēļu kalendārs

Pulksten 19 Kocēnu sporta namā nūjas krustos vietējā "Rubene" un Somijas čempiones - "SC Classic". Divos līdzšinējos apakšgrupas mačos somietes pārliecinošāk nekā mūsu meitenes pieveica poļu "Energa Olimpia Osowa" (10:3), bet arī ar nedaudz lielāku starpību zaudēja zviedru "IKSU" (3:11). Viegli mūsējām neklāsies - ne jau viņas ir šī mača favorītes, tomēr cerēsim kopā ar "Rubeni", jo tas, kurš necer uz uzvaru, ir zaudējis jau pirms spēles.

"Rubenes" galvenais treneris Jānis Dainis varēja pateikt tikai to, ka viņa komanda cīnīsies, jo spēle sāksies no rezultāta 0:0. Kocēnu komandai neliels plusiņš varētu būt tas, ka ;šodien spēle sāksies par trim stundām vēlāk, nekā abas iepriekšējās, bet vakara mači mūsu čempionēm izdodoties labāk. Viegli nebūs, jo somietes vakardienas spēlē pret "IKSU" nemaz neesot laidušas laukumā savu pirmo maiņu, acīmredzot taupot spēkus mačam pret latvietēm.

"Rubenes" sastāvs

Spēļu kalendārs

Visas spēles iespējams skatīties internetā - video tiešraidē: EFC 2010

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

Kā šodien veiksies Latvijas čempionvienībām?

  • 31

  • 38

  • 19

  • 27


  +1 [+] [-]

, 2010-10-07 10:53, pirms 14 gadiem
Par meitenēm!
Cerams, ka mūsu džeki arī izcīnīs kaut vienu uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-07 11:49, pirms 14 gadiem
Jāuzvar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-07 17:12, pirms 14 gadiem
Iečekojat to nēģeri bildē