Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Vasaras līga: "Ķekavai" ceturtā, "Florbolam.lv" – piektā uzvara

Jānis Celmiņš

”Vasaras Florbola līgā” vairums komandas jau pārsniegušas ekvatoru. Tā trešdien savu ceturto uzvaru tikpat spēlēs izcīnīja „Ķekava”, bet „Florbolam.lv” svinēja jau piekto panākumu.

Ņemot vērā, ka spēļu laukums pašā vakarā palika stipri slidens, pēdējā brīdī tika pieņemts lēmums visas spēles pārcelt pusstundu ātrāk kā sākumā plānots. Pirmie laukumā devās „Mārupe” un „Talsi/Vika wood” florbolisti. Jau trešajā minūtē uz „Mārupes” vārtiem tika nozīmēts soda metiens un talsinieku pieredzējušākais spēlētājs Mārtiņš Maķevics bija precīzs. Pēc brīža Kristaps Riekstiņš, aizvadot savu pirmo spēli, panāca 2:0, bet tad savu vārdu teica arī mārupiešu kapteinis Normunds Tankelovičs – 1:2. Turpinājumā abas komandas apmainījās rezultatīviem metieniem, turklāt Tankelovičs neizmantoja soda metienu. Pārtraukumā „Talsi/Vika wood” devās ar 4:2 pārsvaru, bet pēc atpūtas pārsvars tika palielināts līdz 10:5. Jāpiezīmē, ka „Mārupes” florbolisti vēlreiz neizmantoja soda metienu. Uzvarētājiem 4+1 Mārtiņam Maķevicam.

Pēc tam laukumā izgāja A grupas līderi „Florbolam.lv”, lai tiktos ar pēdējā vietā esošo „Concept”. Jāpiezīmē, ka līderiem šajā spēlē palīdzēt nevarēja Atis Blinds, Toms Akmeņlauks un Oļegs Sorokins, taču tas netraucēja jau līdz pārtraukumam panākt drošo 6:0. Nākamajās 20 minūtēs spēle nedaudz izlīdzinājās un mačs noslēdzās ar 11:3 „Florbolam.lv” labā. Spīdošu spēli uzvarētājiem aizvadīja Ainārs Juškēvičs, kurš nepiedalījās tikai vienā vārtu guvumā. Viņam 7+3, kas ļāva pārņemt līderpozīcijas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Uzvarējuši „Mārupi”, laukumā vēlreiz devās „Talsi/Vika wood”, lai spēkotos ar „Ķekavu”. Mača likme bija visnotaļ augsta – uzvarētājs pārņemtu līderpozīcijas turnīra tabulā, zemāk pabīdot „Quatro Pigeons”. Lai gan uz pirmajiem „Ķekavas” vārtiem talsinieki atbildēja ar precīzu Maķevica soda metienu (jau trešo šajā čempionātā), turpinājumā intriga izgaisa ļoti ātri. Jau līdz pārtraukumam „Ķekava’ bija priekšā ar graujošo 12:2. Otrajā puslaikā kurzemnieki izrādīja sīkstāku pretestību, taču ķekavnieki tik un tā izcīnīja savu ceturto vieglo uzvaru turnīrā – 16:4.Uzvaretājiem Henrijam Uzraugam 6+1, bet Gintam Klēģerim 1+6.

Interesantas spēles gaidāmas ceturtdien, kad vispirms „Rēzekne/Varska” sacentīsies ar „Unihoc Summer Team”, bet dienu noslēgs ar spēli pret FK „Rīga”. Pa vidu šīm spēlēm „Labi būs!” centīsies tikt pie otrās uzvaras, sacenšoties ar „Jūrmalu”.

     [+] [-]

, 2011-06-30 18:48, pirms 13 gadiem
Tas Maķevics vnk monstrs !!
Viņam superlīga garantēta