Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Latvijā uzsākta ekipējuma ražošana florbola vārtsargiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijā uzsākta ekipējuma ražošana florbola vārtsargiem
Andis Blinds
Foto: Ritvars Raits

Piesaistot investīcijas un izstrādājot inovatīvus produktus, Latvijā ir uzsākta jauna florbola zīmola – BLIND SAVE attīstība. Jaunās kompānijas, kas nodarbojas ar inventāra ražošanu florbola vārtsargiem, mērķis ir izstrādāt produkciju, kura būtiski atšķirsies no citu ražotāju piedāvājuma, un ieies pasaules tirgū, nodrošinottās lietotājiem augstāku funkcionalitātes un komforta līmeni. BLIND SAVE ir vienojies ar Latvijas Florbola savienību par Latvijas florbola izlašu atbalstīšanu, nodrošinot tās ar inventāru.

SIA “BLIND SAVE” dibinātājs Andis Blinds norādīja: "Ideja par florbola vārtsarga inventāra izstrādi un ražošanu man bija jau sen, kad hobija līmenī izgatavoju pats sev ceļa sargus, jo bija problēmas ar ceļgaliem, bet esošo ražotāju produkcija nespēja nodrošināt pietiekami lielu aizsardzību. Šobrīd gan tas viss ir aizgājis daudz nopietnāk, jo izdevies piesaistīt gan investīcijas, gan uzsākt veselu florbola vārtsargu ekipējuma līnijas izstrādi un ražošanu tepat Latvijā. Līdz ar to mēs būsim vieni no retajiem ražotājiem, kuri florbola inventāru izgatavos Eiropā, nevis Ķīnā. Paldies Latvijas Florbola savienībai un visiem vārtsargiem par labajām atsauksmēm. Vārtsargi ir testējuši jaunizstrādāto inventāru un radījuši pārliecību, ka šāda veida produkti patiešām ir nepieciešami un ka šim projektam ir nākotne. Arī nākotnē plānots visus produktus izstrādāt un testēt tepat Latvijā."

Atsaucoties uz šo iniciatīvu un pirmajiem panākumiem, Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons uzsvēra: "Šī ir apsveicama aktivitāte un reizē ļoti liela uzdrīkstēšanās! Zinot Anda Blinda neatlaidību un mērķtiecību sportisko rezultātu sasniegšanā, kā arī vēlmi vienmēr būt labākajam, esmu pārliecināts, ka šīs īpašības viņam ļaus attīstīt un pastāvīgi uzlabot savus ražojumus, kas palīdzēs sportistiem izvairīties no savainojumiem spēles laikā un iespējamām traumām, jo veselība tomēr ir un vienmēr būs pirmajā vietā. Ceru, ka BLIND SAVE ražotais ekipējums iegūs atzinību un popularitāti ne tikai pašmāju sportistu vidū, bet arī ārpus valsts robežām, līdz ar to, kļūstot par vienu no Latvijas veiksmes stāstiem!"

Atšķirībā no citiem ražotājiem, BLIND SAVE neražos nūjas, bet gan inventāru vārtsargiem. Pirmie jaunā zīmola produkti ir revolucionāri ceļa sargi, kam ir visbiezākais polsterējuma aizsargslānis pasaulē (3cm), turklāt tas ir maināms, līdz ar to ir būtiski pagarināts izstrādājumu lietošanas laiks. Tāpat uzņēmums ir izstrādājis jaunu dizainu florbola elkoņa sargiem, kas pilda duālu funkciju – pasargā no sāpīgiem kritieniem un aizsargā pret bumbiņu sitieniem, kā arī ir papildus radīts produkts laukuma spēlētājiem – speciāls kāju sargs, kas pasargā apakšstilba virsmu no nūju sitieniem. Svarīgi ir minēt, ka visi šie produkti darbojas ar ortopēdisku efektu un palīdz izvairīties no traumām, kā arī - tie ražoti Latvijā, sadarbojoties ar sertificētu medicīnas produktu ražotni.

Uzņēmuma mērķis ir sākumā izlaist PROTECTION produktu līniju, līdz ar to pavisam drīz BLIND SAVE piedāvās gan jaunus vārtsargu cimdus ar funkciju, kas palīdzēs labāk satvert bumbiņu, gan aizsargvesti ar zināmiem bumbiņas atlēkšanu slāpējošiem efektiem un bandāžu. Tāpat gada laikā ir plānots izstrādāt vārtsarga virskreklu un bikses.

Šobrīd jau darbojas uzņēmuma mājas lapa ar starptautisku interneta veikalu, kā arī ir pieejama pagaidu versija latviešu valodā. Vairāk informāciju par BLIND SAVE var iegūt, apmeklējot mājas lapu Index of / vai Facebook fanu lapu facebook.com un sekojot tviterī @BlindSave.

Papildu informācija:
BLIND SAVE Ltd.
Tel: +371 26533599
Epasts: info@blindsave.com

  +1 [+] [-]

, 2012-04-30 22:57, pirms 12 gadiem
Nu Blinds malacis, ka bīda vārtsargu ekipējuma nozari, bet nu ne jau ar tādām cenām. Vieni kāju sargi maksā gandrīz tik pat, cik 1/2 vārtsarga komplekts no lielajiem kantoriem. Bet nu - lai jau veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-01 07:48, pirms 12 gadiem
Lai gan sporta veids Latvija nav pārāk sen,taču pašmāju čempis atbilst jau Pasaules līmenim! Arī rezultāti Pasaules čempī gan vīriem gan sievām ir daudz augstāki nekā basim un hoķim kopā! Pats es protams fanoju par hokeju,bet tur mums Francijas,Itālījas līmenis,bet par Latvijas čempi, labāk nepieminēt

     [+] [-]

, 2012-05-01 11:23, pirms 12 gadiem
Pakrati Dinduli-2 rakstīja: Kaada jeega, ja latvijaa tas liimenis ir ljot zems
Tu esi idiots, Latvija florbolaa pasaulee ir augstaak nekaa hokejaa!

     [+] [-]

, 2012-05-06 14:08, pirms 12 gadiem
Super! Lai izdodas! Tad vēl atliek ķiveres un apavi.

     [+] [-]

, 2012-05-13 01:01, pirms 12 gadiem
Sausmigi vajag apavus jo salming ir vienigie kas razo apavus prieks florbola!