Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Šveices čempionāta pusfināla pirmajā spēlē Garbare nerealizē pēcspēles metienu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šveices čempionāta pusfināla pirmajā spēlē Garbare nerealizē pēcspēles metienu
Evelīna Garbare (#59)
Foto: unihockey-fotos.ch

Latvijas izlases florbolistes Evelīnas Garbares pārstāvētais Šveices spēcīgākās līgas klubs "Wizards Bern-Burgdorf" pirmajā pusfināla mačā viesos ar 6:7 piekāpās regulārās sezonas uzvarētājām "UHC Dietlikon". Jāpiezīmē, ka izlīdzinājumu pretinieces panāca trīs sekundes pirms pamatlaika beigām.

Viena no Latvijas izlases līderēm Evelīna Garbare Šveicē aizvada savu trešo sezonu. Šosezon latviete pārstāv "Wizards Bern-Burgdorf", ar kurām regulāro čempionātu noslēdza piektajā vietā, ceturtdaļfinālā apspēlējot ceturto labāko komandu "R.A. Rychenberg Winterthur", kuras priekšsacīkstēs savāca par desmit punktiem vairāk.

Pusfinālā "burves" tiekas ar "UHC Dietlikon", kuras kļuva par regulārās sezonas uzvarētājām. Tieši šīs komandas sastāvā Garbare debitēja Šveices čempionātā, līdz ar to viņai pusfināls varētu būt sevišķi saistošs. Pirmajā mačā Cīrihē vairāk kā 300 skatītāju klātbūtnē mača lielāko daļu vadībā atradās "Wizards Bern-Burgdorf", tomēr uzvaru nosargāt neizdevās, jo mājinieces uzvaru panāca trīs sekundes pirms pamatlaika beigām. Papildlaikā nevienai no komandām uzvaru gūt neizdevās, bet pēcspēles metienu sērijā "UHC Dietlikon" guva divus vārtus, kamēr "Wizards Bern-Burgdorf" pie precīziem metieniem neizdevās tikt. Jāpiezīmē, ka vienu no pēcspēles metieniem izpildīt devās arī Garbare, kura, līdzīgi kā komandas biedrenes, palika zaudētājos duelī ar vārtsardzi.

Sērijas otrā spēle norisināsies 2.aprīlī Bernē.

Izmantotie resursi:
swiss unihockey :: DE