Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Latvijas florbola izlases treneris Hils vairs netrenēs Zviedrijas Superlīgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvijas florbola izlases treneris Hils vairs netrenēs Zviedrijas Superlīgā
Mikaels Hils
Foto: Mullsjoais.se

Latvijas vīriešu florbola valstsvienības konsultants Mikaels Hils vairs nepildīs Zviedrijas Superlīgas kluba "Mullsjö AIS" galvenā trenera pienākumus.

Pirms pāris mēnešiem par Latvijas vīriešu florbola izlases konsultantu tika apstiprināts zviedru speciālists Mikaels Hils, kurš četras sezonas bija Zviedrijas Superlīgas kluba "Mullsjö AIS" galvenais treneris. Pēc šīs sezonas viņam beidzies līgums ar klubu un Hils nolēmis kontraktu nepagarināt.

Aizvadītajā sezonā "Mullsjö AIS" pasaules spēcīgākajā florbola līgā ierindojās astotajā vietā, kvalificējoties izslēgšanas turnīram, kur aizraujošā ceturtdaļfināla sērijā ar 3:4 piekāpās pērnā gada čempioniem "IBF Falun", lai gan pēc pirmajām divām sērijas spēlēm atradās vadībā ar 2:0.

"Mullsjö AIS" demonstrēja atzīstamu sniegumu laukumā, ko novērtēja arī līdzjutēji, kas uz komandas mājas spēlēm aizpildīja vairāk kā 1200 skatītāju vietu, tādējādi padarot komandu par ceturto apmeklētāko līgā. Arī komandas sporta direktors Jespers Aksels atzinis, ka Hils paveicis lielisku darbu, padarot "Mullsjö AIS" par klubu, ar kuru jārēķinās ikvienam Superlīgas klubam.

Latvijas vīriešu valstsvienībai no 22. līdz 24.aprīlim paredzēta treniņnometne Kocēnos, kuras laikā tiks aizvadītas arī pārbaudes spēles ar Slovākijas valstsvienību.

Izmantotie resursi:
Mullsjö AIS