Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI florbola līgas Superfināls pārcelts uz 13. aprīli

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) pieņēmusi lēmumu 19. aprīlī ieplānoto ELVI florbola līgas Superfinālu pārcelt uz 13. aprīli, lai "Arēnā Rīga" varētu norisināties Federāciju kausa izcīņas mači starp Latvijas un Vācijas sieviešu tenisa izlasēm. Iepriekš iegādātās biļetes visiem līdzjutējiem būs iespēja apmainīt pret ielūgumiem uz 13. aprīļa Superfinālu (saglabājot izvēlēto sēdvietu) un saņemt atpakaļ par pirkumu iztērēto naudu.

Radušos situāciju skaidro LFS prezidents Ilvis Pētersons: "Aizvadītajā vasarā, plānojot Latvijas čempionāta florbolā (ELVI florbola līgu) finālspēles, paredzējām jau ierasto skatītāju atbalstu "Arēnā Rīga", bet plānos būtiskas korekcijas negaidīti ieviesa Latvijas sieviešu tenisa lieliskais panākums spēlēs pret Slovākiju un tā rezultātā izcīnītā iespēja spēlēt pret Vācijas tenisistēm, turklāt, - savās mājās, savu skatītāju priekšā, - šīm spēlēm vispiemērotākajā vietā - "Arēnā Rīga."

Lai arī Latvijas florbola sabiedrība jau bija noskaņojusies florbola pavasarim 19. aprīlī, Latvijas Florbola savienības valde un es esmu pārliecināts, - arī visa mūsu florbola sabiedrība, ir saprotoša un pretimnākoša Latvijas Tenisa savienībai un Latvijas tenisa sabiedrībai, un Latvijas sporta un Latvijas valsts prestiža vārdā ir gatava florbola sezonas noslēguma svētkus svinēt jau nedēļu agrāk, - 13. aprīlī, tajā pašā vietā - "Arēnā Rīga".

Šo savu šķietami negaidīto lēmumu nebūt neuzskatām par kāda uztieptu piekāpšanos neatvairāma spiediena priekšā, bet gan kā loģisku risinājumu šajā Latvijas tenisam (un arī Latvijas florbolam) tik nozīmīgajā laikā un kā papildu apstiprinājumu Latvijas sporta spēļu komandu pārliecībai un apņēmībai saņemt apliecinājumu valstiskam lēmumam par jaunas multifunkcionālas sporta halles būvēšanu Rīgā.

Esmu pārliecināts, ka arī tie atbalstītāji, kuri jau ir iegādājušies biļetes uz 19. aprīļa finālspēlēm, būs saprotoši un atbalstīs Latvijas Florbola savienības valdes lēmumu. Visas iegādātās biļetes būs iespējams apmainīt pret ielūgumiem uz 13. aprīļa finālspēlēm tajās pašās sēdvietās un saņemt atpakaļ par biļetēm samaksāto naudu."

Latvijas Florbola savienība vēl Latvijas tenisistēm veiksmi gaidāmajās spēlēs pret Vāciju, lai Rīgā arī turpmāk varam arvien biežāk skatīt un atbalstīt pasaules līmeņa tenisa spēles!

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...