Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Rindā uz lidojumu ar ELVI gaisa balonu - Priede un Broks

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Rindā uz lidojumu ar ELVI gaisa balonu - Priede un Broks
Ieva Priede un Mārtiņš Broks
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi ELVI florbola līgas decembra mēneša labākos spēlētājus – par tādiem arī šoreiz atzīti divi uzbrucēji - Ieva Priede no FK "NND" un Mārtiņš Broks no FBK "Valmiera/ViA". Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru - mazumtirgotāju ELVI, tas būs lidojums gaisa balonā.

ELVI florbola līgas sievietēm komanda FK "NND" (Rīga) ar Ievu Priedi uzbrukuma smailē decembrī aizvadīja tikai vienu spēli, jo mēneša pirmajā pusē kalendārā bija pārtraukums, saistīts ar Latvijas sieviešu izlases startu pasaules čempionātā. "NND" florbolistes 19.decembrī viesojās Liepājā, kur ar 9:1 sakāva komandu LiepU. Ieva Priede šajā mačā izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. Čempionātā FK "NND" aizvadījusi 15 spēles, izcīnot 23 punktus, kas komandai turnīra tabulā ļauj ieņemt 3.vietu. Ieva Priede ar 25 (20+5) punktiem ir pārliecinoši rezultatīvākā savā komandā, bet visā līgā viņai šobrīd pieder piektās labākās punktu guvējas gods. I.Priede Latvijas izlases sastāvā decembrī debitēja pasaules čempionāta Somijā, kur guva trīs vārtus, palīdzot komandai izcīnīt augsto 5.vietu.

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda FBK "Valmiera/ViA" pagājušajā mēnesī aizvadīja četrus mačus, visos izcīnot pārliecinošu uzvaru. Valmierieši ar Mārtiņu Broku sastāvā savā laukumā ar 11:4 sagrāva Liepājas komandu FK "Kurši" (Brokam 5 (4+1) punkti un labākā spēlētāja gods), viesos ar 11:5 sakāva "Ulbroku/FS Masters" (Brokam 4 (2+2) punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls), Valmierā ar 10:4 Uzvarēja Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (Brokam 6 (3+3) punkti), kā arī pretinieku laukumā ar 9:5 pieveica "Talsus/Krauzeru" (Brokam 3 (1+2) punkti un atkal spēlētāja gos). Šajā čempionātā FBK "Valmiera/ViA" 20 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem divus mačus pirms regulārā turnīra beigām ieņem 4.vietu. Mārtiņš Broks ar 52 (30+22) punktiem ir pārliecinoši rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā - otrais labākais punktu guvējs.

ELVI

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2016-01-27 14:27, pirms 8 gadiem
Mendoza!