Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" sagrauj "Lielvārdi"

Jānis Pārums

Šovakar Latvijas vīriešu florbola virslīgas spēlē ceturto uzvaru izcīnīja Ķekavas florbolisti, kas savā laukumā pārliecinoši ar 11:2 apspēlēja turnīra pastarīti – Lielvārdes komandu. Uzvarētājiem Gints Klēģers guva trīs vārtus un atdeva divas piespēles.

Uzvaru ķekavnieki praktiski nodrošināja jau pirmajā trešdaļā, kad guva sešus bezatbildes vārtus – 6:0. Otrā perioda vidū "Ķekava" panāca arī 7:0 un tikai spēles 34. minūtē pirmos vārtus guva arī "Lielvārde". Otrā trešdaļa noslēdzās ar 8:1 Zemgales komandas labā.

Pēc Ginta Klēģera diviem vārtu guvumiem ķekavnieki panāca jau 10:1 un, lai gan "Lielvārde" spēja vienus vārtus atspēlēt, punktu mačam ar vēl vienu vārtu guvumu pielika jau pieminētais Klēģers, kurš tādejādi sasniedza "hat trick" – 11:2.

Visā spēlē Gints Klēģers guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, savukārt viņa brālis Gunārs arī izcēlās ar trim vārtu guvumiem un vēl reizi asistēja. Pēc šīs spēles Gints Klēģers pakāpies uz sesto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 20 punktiem (12+8).

"Ķekava" šobrīd ar 14 punktiem ieņem sesto vietu turnīra tabulā, bet tikpat punktu ir arī piektās vietas īpašniecei "Telms/Energokomplekss". Lielvārdes florbolisti kopā ar "Valmieru" un "Ulbroku" ir čempionāta vājākās komandas.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-10-23 00:21, pirms 15 gadiem
Kleegjerim slidas vajag un uz DINAMO!

TIKAI RIIGA, TIKAI DINAMO!