Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas mēneša spēlētāji - Bankava un Lauga

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas mēneša spēlētāji - Bankava un Lauga
Gvido Lauga un Edīte Bankava
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi ELVI florbola līgas februāra mēneša labākos spēlētājus – par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Edīte Bankava no Kocēnu "Rubenes" un Gvido Lauga no Rīgas "Mogo-RTU/Rockets". Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru - mazumtirgotāju ELVI, tas būs lidojums gaisa balonā.

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Rubene" ar Edīti Bankavu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja sešas spēles, visās izcīnot uzvaru. Kocēnietes Liepājā divas reizes pēc kārtas sakāva LiepU florbolistes - 9:1 (Bankavai trīs piespēles) un 15:2 (Bankavai 7 (3+4) punkti), tāpat viesos ar 10:7 uzvarēja "Ķekavu" (Bankavai 3 (1+2) punkti), bet ar 9:2 - FK "NND" (Bankavai 4 (3+1) punkti un labākās spēlētājas balva), savā laukumā ar 5:2 vēlreiz pārspēja "Ķekavu" (Bankavai 4 (3+1) punkti un vēl viens labākās spēlētājas tituls), kā arī viesos ar 10:3 sakāva "Rīgas Lauvas" (Bankavai 3 (2+1) punkti). Šobrīd Edīte Bankava ar 64 (35+29) punktiem ir pārliecinoši rezultatīvākā ne vien savā komandā, bet arī visā līgā. Viņas pārstāvētā Kocēnu "Rubene" pusfināla sērijā ar 4:0 pieveica "Rīgas Lauvas" un gatavojas finālspēlei, kas 9.aprīlī notiks "Arēnā Rīga".

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Mogo-RTU/Rockets" ar Gvido Laugu sastāvā februārī aizvadīja piecus mačus, visos izcīnot uzvaru. Rīdzinieki regulārā turnīra pēdējā spēlē Stalbē ar 15:7 sakāva "Pārgauju" (Laugam 4 (3+1) punkti). Ceturtdaļfināla sērijā "Mogo-RTU/Rockets" četras reizes pēc kārtas uzvarēja "Valmieru/ViA" , vispirms divi panākumi tika gūti savā laukumā - 6:5 ET (Laugam 3 (2+1) punkti, tostarp izšķirošais gols) un 4:2, bet pēc tam arī viesos - 10:5 (Laugam 3 (2+1) punkti) un 8:3 (Laugam divas piespēles). Šobrīd Gvido Lauga ar 64 (39+25) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā un ceturtais labākais punktu guvējs visā līgā. Viņa komanda "Mogo-RTU/Rockets" sīvi cīnās ar "Ulbroku/FS Masters" par iekļūšanu finālā - sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir neizšķirts - 2:2.

ELVI

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...