Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sportland mēneša spēlētāji – I.Jurkāne un A.Rajeckis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sportland mēneša spēlētāji – I.Jurkāne un A.Rajeckis
Andris Rajeckis un Ieva Jurkāne
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi ELVI florbola līgas februāra mēneša labākos spēlētājus – pa tādiem atzīti FK "Ķekava" uzbrucēja Ieva Jurkāne un "Cēsu alus/Lekringa" uzbrucējs Andris Rajeckis. Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar sporta preču mazumtirdzniecības tīklu Sportland.

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekava" ar uzbrucēju Ievu Jurkāni sastāvā februārī piecās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras: Ķekavas novada derbijā ar 6:3 tika uzvarēta "Ķekavas Bulldogs" (Jurkānei 4 (3+1) punkti), Kocēnos ar 7:3 sakauta turnīra līdere "Rubene" (Jurkānei 3 (2+1) punkti un balva kā labākajai spēlētājai), savā laukumā ar 4:1 pārspētas RSU florbolistes, vēlreiz pieveikta "Ķekavas Bulldogs", bet nu jau ar 11:4 (Jurkānei viena rezultatīva piespēle), kā arī viesos ar 7:5 pieveikta RSU (Jurkānei 2 (1+1) punkti). FK "Ķekava" regulārajā turnīrā ar 41 punktu izcīnīja 2.vietu, bet pusfināla sērijas pirmajās divās spēlēs uzvarējis "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Ieva Jurkāne ar šosezon gūtiem 37 (21+16) punktiem ir rezultatīvākā savā komandā, kā arī piektā labākā visā līgā.

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Cēsu alus/Lekrings" ar uzbrucēju Andri Rajecki ierindā pagājušajā mēnesī aizvadīja septiņas spēles, sešās no tām izcīnot uzvaru. Cēsnieki viesos ar 8:5 uzvarēja "Talsus/Triobet" (Rajeckim četri goli un labākā spēlētāja balva), savā laukumā pēcspēles metienos ar 5:4 pārspēja "Valmieru/ViA", ar 9:3 sakāva "Bausku" (Rajeckim viens gols), viesos ar 12:5 sagrāva "Valmieru/ViA" (Rajeckim 3 (2+1) punkti), ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā savā laukumā ar 8:7 uzvarēja "Ulbroku/FS Masters" (Rajeckim 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja gods), otrajā mačā piedzīvoja zaudējumu ar 3:5 (Rajeckim viena piespēle), bet trešajā spēlē, kas notika Ulbrokā, savus pretiniekus pārspēja pagarinājumā ar 5:4 (Rajeckim 2 (1+1) punkti). "Cēsu alus/Lekrings" ceturtdaļfināla sērijā pieveica "Ulbroku/FS Masters" ar 4:1, bet pusfināla sērijas pirmajos divos mačos dalīja panākumus uz pusēm ar Kocēnu "Rubeni" – 1:1. Andris Rajeckis ar 47 (28+19) punktiem savā komandā ir rezultatīvākais, bet visā līgā viņam 26.vieta.

Sportland

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...