Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ piecas spēles 1. līgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šonedēļ piecas spēles 1. līgā
1. līgas līderi - "Valmiera"
Foto: fk-valmiera.lv

Kamēr Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā sakarā ar izlases treniņnometni šajā nedēļā spēles nenotiek, savas attiecības turpina skaidrot 1. līgas komandas – šovakar, rīt un parīt kopumā paredzēti pieci mači.

Pēc aizvadītās nedēļas spēlēm par vienīgajiem 1. līgas līderiem kļuva "Valmieras" florbolisti, kas ar 8:3 sarūgtināja savus tuvākos kaimiņus – Kocēnu "Rubene-1". Līdz ar to kocēnieši pašlaik dala 2. un 3. vietu ar pērnā gada čempioniem - "Cēsis/CB" spēlētājiem, kuriem gadījās klupiens mačā pret FK "Jūrmala", piekāpjoties pagarinājumā ar 4:5. Uzreiz aiz līderu trio seko jūrmalnieki.

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ar 11 (8+3) punktiem izvirzījies FK "Madona" spēlētājs Renārs Vārsbergs. Viņam uz papēžiem ar 10 punktiem kontā min Atis Lazdiņš (Ķekava 2) un Ints Vilks (Valmiera). Vārtsargu konkurencē ar 88,33 % atvairītu metienu samērā pārliecinošs līderis ir Guntars Irbe (Cēsis/CB). Viņa tuvākie sekotāji ir Māris Vanags (FK Ādaži) – 86,36 %, Lavrentijs Šarovs (Cēsis/CB) – 85,94 %, un Renārs Krūmiņš (Valmiera) – 85,22 %.

Šovakar (22. oktobrī) pulksten 20 Spuņciemā notiks Jūrmalas derbijs – SK "Babīte" pret FK "Jūrmala". Rīt pulksten 13.30 "Rubene-1" Kocēnos uzņems "Burtnieku novadu", pulksten 18 "Ķekava 2" savā laukumā spēkosies ar FK "Madona", bet Cēsīs tajā pašā laikā sāksies mačs starp "Cēsis/CB" un FK "Valka". Svētdien paredzēta tikai viena spēle - "Valmiera" viesosies pie FK "Ādaži".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  +1 [+] [-]

, 2010-10-22 19:25, pirms 14 gadiem
Ritvar, ieliec labāk Valmieras līdera Renāra Krūmiņa bildi, jo šī jau ir krietni novecojusi un nepatiesa,jo daži spēlētāji ir aizgājuši un daži nākuši klāt

     [+] [-]

, 2010-10-22 19:44, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Ritvar, ieliec labāk Valmieras līdera Renāra Krūmiņa bildi, jo šī jau ir krietni novecojusi un nepatiesa,jo daži spēlētāji ir aizgājuši un daži nākuši klāt
Kur ir? No LFS neder. Skatījos vienu jūsu jauno galeriju, bet tur nekā ņemama neatradu. Nobildējieties, mājas lapa taču jums laba - Virslīgas līmenī.

     [+] [-]

, 2010-10-22 20:31, pirms 14 gadiem
Drīz nobildēsimies un būs