Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

1. līgā vadību pārņem "Rīgas lauvas/Errea"

1. līgā vadību pārņem "Rīgas lauvas/Errea"
Uzbrukumā Katrīne Šleiva, vārtos - Sintija Bāliņa
Foto: www.rigaslauvas.lv

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgā aizvadītas atlikušās trīs decembra spēles. Visās trijos mačos uzvaras gan svinēja tikai viena no trim līgas komandām - "Rīgas lauvas/Errea".

Pirmo uzvaru rīdzinieces svinēja 7. decembrī notikušajā spēlē pret "Ķekavas novadu" (12:7). Spēlē ar pieciem rezultativitātes punktiem (4+1) izcēlās Loreta Miļuna (Ķekavas Bulldogi) un Monta Ločmele (Rīgas lauvas/Errea).

Otrajā spēlē, kura notika Kocēnos, "Rubene-1" uzņēma "Rīgas lauvas/Errea". Trešās trešdaļas vidū ar minimālu pārsvaru (4:3) vadībā atradās lauvenes, bet līdz spēles beigām viņas guva vēl trīs vārtus, kamēr rubenietes atbildēja tikai ar vienu precīzu metienu. Tādējādi spēle noslēdzās ar pārliecinošu rīdzinieču uzvaru - 7:4.

Pēdējā decembra spēlē, kas norisinājās 16. decembrī, nūjas krustoja ķekavietes un rīdzinieces. Arī šajā mačā pārākas bija "Rīgas lauvas/Errea" spēlētājas, kuras svinēja uzvaru ar 10:6. Lauvenes pēc šīm uzvarām turnīra tabulā ieņem pārliecinošu pirmo vietu ar četrpadsmit punktiem, par septiņiem punktiem no līderēm atpaliek "Rubene-1", bet trešajā vietā bez nevienas uzvaras atrodas "Ķekavas Bulldogi".

Turnīra rezultatīvākās spēlētājas:
21 (14+7) - Inga Ametere no "Ķekavas Bulldogi", 15 (8+7) - Ieva Lapinska no "Rīgas lauvas / Errea", 14 (11+3) - Loreta Miļuna no "Ķekavas Bulldogi".
Turnīra labākās vārtsardzes:
83.90% - Sintija Bane no " Ķekavas Bulldogi", 83.78% - Sintija Bāliņa no "Rubene-1", 83.54% - Kristīne Kirilova no "Rīgas lauvas/Errea".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...