Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristīne Manteniece

1. līgā vadību pārņem "Rīgas lauvas/Errea"

1. līgā vadību pārņem "Rīgas lauvas/Errea"
Uzbrukumā Katrīne Šleiva, vārtos - Sintija Bāliņa
Foto: www.rigaslauvas.lv

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1. līgā aizvadītas atlikušās trīs decembra spēles. Visās trijos mačos uzvaras gan svinēja tikai viena no trim līgas komandām - "Rīgas lauvas/Errea".

Pirmo uzvaru rīdzinieces svinēja 7. decembrī notikušajā spēlē pret "Ķekavas novadu" (12:7). Spēlē ar pieciem rezultativitātes punktiem (4+1) izcēlās Loreta Miļuna (Ķekavas Bulldogi) un Monta Ločmele (Rīgas lauvas/Errea).

Otrajā spēlē, kura notika Kocēnos, "Rubene-1" uzņēma "Rīgas lauvas/Errea". Trešās trešdaļas vidū ar minimālu pārsvaru (4:3) vadībā atradās lauvenes, bet līdz spēles beigām viņas guva vēl trīs vārtus, kamēr rubenietes atbildēja tikai ar vienu precīzu metienu. Tādējādi spēle noslēdzās ar pārliecinošu rīdzinieču uzvaru - 7:4.

Pēdējā decembra spēlē, kas norisinājās 16. decembrī, nūjas krustoja ķekavietes un rīdzinieces. Arī šajā mačā pārākas bija "Rīgas lauvas/Errea" spēlētājas, kuras svinēja uzvaru ar 10:6. Lauvenes pēc šīm uzvarām turnīra tabulā ieņem pārliecinošu pirmo vietu ar četrpadsmit punktiem, par septiņiem punktiem no līderēm atpaliek "Rubene-1", bet trešajā vietā bez nevienas uzvaras atrodas "Ķekavas Bulldogi".

Turnīra rezultatīvākās spēlētājas:
21 (14+7) - Inga Ametere no "Ķekavas Bulldogi", 15 (8+7) - Ieva Lapinska no "Rīgas lauvas / Errea", 14 (11+3) - Loreta Miļuna no "Ķekavas Bulldogi".
Turnīra labākās vārtsardzes:
83.90% - Sintija Bane no " Ķekavas Bulldogi", 83.78% - Sintija Bāliņa no "Rubene-1", 83.54% - Kristīne Kirilova no "Rīgas lauvas/Errea".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).