Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

LFS prezentē savu jauno mājaslapu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Senais latviešu sakāmvārds par to, ka tas, kas lēni nāk, labi nāk, šodien varētu tikt attiecināts uz patīkamu notikumu Latvijas florbola dzīvē, jo Latvijas Florbola savienība (LFS) ir izstrādājusi sev jaunu oficiālo mājaslapu.

Savā Jaungada uzrunā Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons norādīja: "Sasniegumi ir viens, padarītais ir otrs, taču svarīgākais ir pievērst uzmanību nākotnē paredzētajam. Tuvojoties gadu mijai, vēlamies norādīt uz tām lietām, kas varētu padarīt nākamo florbola dzīves gadu vēl interesantāku. Ar pirmajām izslēgšanas spēļu dienām jums būs iespēja visām florbola aktualitātēm sekot līdzi jauna stila un dizaina, bagātinātā ar papildus statistikas rādītājiem un citādi ievērojami uzlabotā mājaslapā …".

Šodien ir tā diena, kad Florbola savienībai ir tas gods sabiedrības vērtēšanai nodot jauno, ērtāk lietojamo un pārskatāmo, lasītājiem draudzīgāko un ar plašākām iespējām aprīkoto oficiālo mājas lapu. Šī ir tikai lapas izstrādes pirmā kārta, kurā uzlabotas visas atrodamās sadaļas. Tā ir loģiska rīcība, konstatējot intereses palielināšanos par aktualitātēm florbolā un strauji pieaugošo mājaslapas apmeklētāju skaitu.

Darbs tiks turpināts, lai esošo versiju pilnveidotu, jo otrajā kārtā paredzēts pievienot video sadaļu, veidojot arī video arhīvu, kas arī nākamībā ļaus ielūkoties interesantākajos florbola spēļu momentos un atskatīties vēsturē. Tāpat tiks pilnveidotas statistikas sadaļas, lai ikvienam būtu iespēja izpētīt savus panākumus no dažādiem sportiskajiem skatu punktiem. Savukārt lapas uzlabošanas trešajā kārtā sniegsim iespēju klubiem un komandām integrēt savas interneta mājaslapas LFS sistēmā, tādējādi nodrošinot lielāku apmeklētāju skaitu, kas iepazīsies ar to sasniegumiem un sekos publicētajai aktuālajai informācijai.

Savu darbu padarījuši esam, ceram, ka mūsu sekotājiem patiks, ka spēsit novērtēt ieguldīto un padarīto darbu.

Izmantojot izdevību, Latvijas Florbola savienība vēlas izteikt pateicību tehniskajam personālam, kas spēja realizēt mūsu idejas, ieceres un kaprīzes.

NĀC UZ LFS MĀJASLAPU

Latvijas Florbola savienība – speciāli portāla Sportacentrs.com lietotājiem

LFS jaunā mājaslapa -

  • 56

  • 46

  • 6

  • 28


  +4 [+] [-]

, 2012-03-16 19:02, pirms 12 gadiem
Sen jau bija laiks Patīkamas pārmaiņas!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-16 19:17, pirms 12 gadiem
O, forshi - tagad bildes pašas acīs krīt - vecajā versijā tikai zinātājs varēja atrast.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-16 19:21, pirms 12 gadiem
skelets ir labs, jāapaudzē tagad tikai ar ādu!

  +3 [+] [-]

, 2012-03-16 19:22, pirms 12 gadiem
Teicama
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-16 21:17, pirms 12 gadiem
nu nezinu. Ir lietas kas vecajā bija ērtākas. Piemēram iepriekš pietika uzbraukt uz turnīra veida un parādījas visas līgas, grupas

     [+] [-]

, 2012-03-16 21:22, pirms 12 gadiem
Burtu izmērs gan varēja būt lielāks.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-16 22:50, pirms 12 gadiem
Lielisks darbs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-05 14:43, pirms 12 gadiem
Izmaiņas labas un bija arī nepieciešamas. Pagaidām gan padaudz kļūdas un nepilnības, piem., kārtojums tabulās neatbilst realitātei un nav vairs rezamas uzvaras/zaudējumi papildlaikos/bullīšos. Būtu labi, ja varētu ielinkot kādas konkrētas komandas kalendāru, citādi baigā šķirstīšana vienmēr.