Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Finālistes turpina, dāmas dalīs bronzu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, turpināsies florbola kaislības – par bronzas medaļniecēm kļūs FK "Ķekava" vai "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, bet fināsērijas ceturto spēli aizvadīs sieviešu Virslīgas komandas "RSU/Runway" un "Rubene", kā arī vīriešu Virslīgas komandas "Ķekava" un "Lielvārde". Visas spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Sieviešu Virslīga

Pulksten 12.00 FK "Ķekava" (3.) - "Ķekavas Bulldogs" (4.), spēle par 3.vietu (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)

Bronzas medaļu īpašnieces tiek noskaidrotas, aizvadot tikai vienu spēli. Šopavasar sieviešu Virslīgas mazajā finālā tiksies divas komandas, abas pārstāv Ķekavu – FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Par favorītēm jāuzskata FK "Ķekava" florbolistes, kuras jau pērn izcīnīja bronzas godalgas, bet šosezon visās sasvstarpējās spēlēs pārspēja savas novadnieces – 14:4, 9:3, 10:2 un 8:1. Tomēr izslēgšanas spēlēm ir pavisam cits raksturs, sevišķi ja viss izšķirsies tikai viena mača laikā – noteikti arī "Ķekavas Bulldogs" laukumā dosies ar tikai vienu domu – par uzvaru.

Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanāls).

Pulksten 15.30 "RSU/Runway" (2.) - "Rubene" (1.), sērijā 2:1 (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)

Vakar Kocēnu "Rubenes" izcīnīja pirmo uzvaru finālā, pēcspēles metienos ar 4:3 pārspējot pašreizējās čempiones - "RSU/Runway" florbolistes. Intriga ir atjaunojusies – var paredzēt, ka cīņas turpinājums būs ne mazāk sīvs. "RSU/Runway" šosezon ir tikai viens mērķis – zelta medaļas, bet arī "Rubene" ne kam mazākam par čempionu kausu nepiekritīs. Kocēnu komandai grūti bijis atgūties pēc neveiksmes pirmās spēles izskaņā, kad pamatlaika pēdējo divu minūšu laikā tika ielaisti divi vārti un piedzīvots zaudējums, bet tagad "Rubene" tam esot tikusi pāri un gatava jaunām uzvarām.

Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanāls).

Vīriešu Virslīga

Pulksten 19.00 "Ķekava" (5.) - "Lielvārde" (2.), sērijā 2:1 (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)

Vīriešu Virslīgas fināls jau tagad ir pārspējis visas uz to liktās cerības, ja pirmajā spēlē pārliecinoši (12:5) uzvarēja "Lielvārde", tad sērijas turpinājumā "Ķekava" parādīja, ka "večiem pulveris vēl sauss" un divos mačos pēc kārtas spēja atspēlēt divu vārtu deficītu un uzvarēt pagarinājumā (4:3 un 5:4). Interesanti, ka abos mačos uzvaras vārtus ķekaviešiem guva viens un tas pats spēlētājs – Mārtiņš Brigmanis. Kā izskatās, šī finālcīņa būs viena no pēdējo gadu interesantākajām – nav izslēgts, ka jaunos čempionus uzzināsim tikai pēc sestās vai pat septītās spēles.

Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanāls).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kuras komandas šodien panāks izlīdzinājumu sērijā?

  • 6

  • 8

  • 14

  • 5