Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Virslīgas pusfināli – aiziet! Skaties Sportacentrs.com

Virslīgas pusfināli – aiziet! Skaties Sportacentrs.com
Virslīgas izslēgšanas spēles skaties Sportacentrs.com

Šajā nedēļas nogalē sāksies Latvijas Florbola Virslīgas pusfināli. Pusfināli , tāpat kā ceturtdaļfināli, noritēs līdz trim uzvarām. Pusfināliem laicīgi kvalificējās „RTU/Inspecta” un „Lielvārde” vienības, kuras ceturtdaļfinālu pārvarēja bez problēmām ( sērijās 3:0). Savukārt „Cēsu alus/Lekrings” un FK „Rīga” nācās „pasvīst”, lai iekļūtu pusfinālos (sērijās 3:2). Visu pusfinālu spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com.

 

 

 

 

RTU/Inspecta - Cēsu alus/Lekrings

1.      spēle – sestdien, 15. martā pulksten 20:00

2.      spēle – svētdien, 16. martā pulksten 20:00

Regulārās sezonas līdere „RTU/Inspecta” ceturtdaļfinālu pārvarēja ļoti pārliecinoši, trijās spēlēs uzvarot Liepājas „Kuršus” ar 10:7, 8:3 un 10:4. Viņu pretinieki „Cēsu alus/Lekrings” vietu pusfinālā nodrošināja tikai 5. spēlē, pārliecinoši pieveicot „Ķekavu” ar 11:5. Regulārajā sezonā cēsniekiem ne reizi neizdevās pārspēt „RTU/Inspecta” vienību. Vai tas izdosies kādā no pirmajām izbraukuma spēlēm? Ļoti iespējams, jo cēsnieki ir pierādījuši, ka spēj pieveikt TOP komandas arī izbraukumā!

Spēles skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē – Sportacentrs.com

 

Lielvārde – FK Rīga

1.      spēle – sestdien, 15.martā pulksten 19:00

2.      spēle – svētdien, 16.martā pulksten 19:00

„Lielvārde” bija pirmā komanda, kura nodrošināja vietu pusfinālā. Regulārās sezonas 2. spēcīgākā komanda pārspēja „Bausku” trijos mačos ar rezultātiem 7:4, 8:5 un 11:7. „Lielvārdei” pretim stāsies FK „Rīga”, kura kvalificējās pusfināliem kā pēdējā – trešdien, izšķirošajā mačā, pieveicot teorētiski spēcīgāko „Rubeni”. „Lielvārde” nav zaudējusi nevienu mājas spēli kopš 2013.gada 19.oktobra. Vai FK „Rīga” spēs šokēt arī pagājušās sezonas vicečempionus „Lielvārdi”?

Spēles skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē – Sportacentrs.com

 

Nepalaid garām tiešraižu sākumus, seko Sportacentrs.com twitterī

Kura komanda pirmā tiks finālā?

  • 7

  • 20

  • 25

  • 6