Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Vicelīderi mājās zaudē "Ķekavai"

Jānis Pārums

Vicelīderi mājās zaudē "Ķekavai"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Piektdien Latvijas vīriešu florbola čempionāta vienīgajā spēlē zaudējumu piedzīvoja vicelīderi – "RTU/Inspecta" florbolisti – kas savā laukumā sīvā cīņā ar rezultātu 5:6 piekāpās "Ķekavas" komandai.

Spēli Latvijas čempionāta otrās vietas īpašniece uzsāka ļoti veiksmīgi, jau mača 15. minūtē panākot 3:0, turklāt līdz pat spēles vidum, kad Kristiāns Lisovskis mazākumā panāca 5:2, nekas neliecināja, ka "RTU/Inspecta" varētu rasties grūtības ar ķekavnieku apspēlēšanu. Taču nākamo 18 minūšu laikā "Ķekava" prata ne tikai atspēlēties, bet arī panākt 6:5. Atlikušo 12 minūšu laikā RTU tā arī neizdevās izlīdzināt rezultātu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Gunārs Klēģers, trīs piespēles Kristena Rubeņa rēķinā, bet zaudētājiem Kristiāns Lisovskis izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-12-12 14:04, pirms 14 gadiem
Skaista ,intresanta spēle...ne mazāk emocijas bija Olimpiskajā centrā,kā blakus Arēnā Rīga,kur spēlēja Lada ar RD...